38,0072$% 3.56
41,5596€% 3.33
49,3126£% 3.34
3.700,43%3,38
3.029,43%-0,16
9.869,76%-8,63
Ünlü oyuncular Devrim Özkan ve Bige Önal, “Her Şey Yolunda” adlı film projesi için Bodrum’a doğru yola çıkarken, beklenmedik bir olayla karşılaştılar. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bodrum’a gitmekte olan TC-CRG tescilli Boeing 737 uçağı, kalkıştan yalnızca birkaç dakika sonra yıldırım isabeti aldı. Bu durum, uçakta kısa süreli bir panik yaşanmasına neden oldu.
Yaşanan bu korkutucu anlar sırasında, Devrim Özkan ve Bige Önal büyük bir korku içerisinde kaldı. İki oyuncu, olayın şokunu üzerlerinden atamayıp gözyaşlarını tutamadılar. Onların yaşadığı bu duygusal anlar, uçaktaki diğer yolcular tarafından da hissedildi.
Olayın ardından, güvenlik önlemleri gereği uçak, tekrar Sabiha Gökçen Havalimanı’na geri dönmek zorunda kaldı. Bu beklenmedik dönüş, tüm yolcular için bir rahatlama sağlasa da, yaşanan deneyim herkesin aklında kalacak bir anı olarak yer etti. Ayrıca, bu olay nedeniyle film çekimlerine iki gün ara verildi.
Korkutucu anlar yaşanmasına rağmen, kazanın ucuz atlatılması, hem yolcuların hem de ekiplerin yüreğine su serpti. Olayı takip edenler, Devrim Özkan ve Bige Önal’ın bu durumu nasıl atlattığını merakla gözlemledi. Kaynak: Mynet, Timetürk
Ramazan Ayında Sahur: Önemi ve Faydaları