Alan Ritchson'ın Şaşırtıcı İtirafları

Magazin

Alan Ritchson, şaşırtıcı gerçekleri ve samimi itiraflarıyla gündemde! Oyuncunun hayatındaki sırları ve ilginç detayları keşfedin.

Alan Ritchson'dan Şaşırtıcı İtiraf!



"Blue Mountain State", "Smallville" ve "Black Mirror" gibi dizilerde rol alan ve şu anda "The Reacher" dizisiyle adından söz ettiren Alan Ritchson, Hollywood Reporter'a verdiği röportajda herkesi şaşırtan bir itiraf yaptı.

Cinsel Saldırıya Maruz Kaldı



Ritchson, modellik yaptığı yıllarda cinsel taciz ve saldırılara maruz kaldığını ve bu yüzden intihara teşebbüs ettiğini itiraf etti. Bu korkunç deneyimin ardından hayata tutunmasını sağlayan olayı da hayranlarıyla paylaştı.

Modellik Sektöründe Yaşadığı Kâbuslar



Modellik sektöründe çalışmanın zorluklarına da değinen oyuncu, sektörün denetlenmemesinden şikayet ederek birçok modellerin cinsel obje gibi kullanıldığını ve tacize uğradığını belirtti.



Ölüm Kararından Dönüşü



Üç oğlunun rüyasında belirip ona yaşamak için mücadele etmesi gerektiğini söylediğini anlatan Ritchson, bu olayın kendisinde büyük bir değişim yarattığını ve intihar kararından vazgeçtiğini dile getirdi.



Hayata Yeniden Anlam Katan Yeni Kariyer



Modellik sektöründen ayrılarak oyunculuk yapmaya başlayan Ritchson, yaşadığı zorluklardan sonra ruhunu besleyecek anlamlı bir iş bulmanın ve yaşadıklarını paylaşmanın iyileşmesine katkı sağladığını belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.