Celine Dion: Hastalıkla Baş Etme Kararlılığı

Magazin

Celine Dion'un mücadeleci hikayesi ve hastalıkla baş etme kararlılığı. Ünlü şarkıcının yaşadığı zorluklar ve güçlü iradesi hakkında bilgiler.

Celine Dion, milyonda bir görülen Katı Kişi Sendromu ile mücadele ediyor. Hastalık, bedenini kullanmasını zorlaştırırken aynı zamanda sesini de etkiliyor.



Şarkı Söyleme Arzusu



Celine Dion, hastalığına rağmen şarkı söyleme arzusundan vazgeçmiyor. Vokal koçlarıyla çalışarak en ünlü şarkılarını canlı olarak seslendirmeyi hedefliyor.

Belgeseldeki Samimi İfadesi



Ünlü şarkıcı, "I Am: Celine Dion" belgeselinde hastalıkla mücadelesini açık bir şekilde anlatırken duygularını gözler önüne seriyor. Sahneye dönüp dönemeyeceği konusundaki belirsizliklerini paylaşıyor.



Kardeşinden Açıklamalar



Celine Dion'un kız kardeşi Claudette Dion, şarkıcının kaslarını kontrol etme yetisini kaybettiğini ve ses tellerinin de etkilendiğini belirtiyor. Hastalığın tedavi süreci hakkında umutlu ancak tedavinin yavaş ilerlediğini vurguluyor.



Stiff Person Sendromu (Katı Kişi Sendromu): İlerleyici katılık ve sertlikle karakterize nadir bir nörolojik hastalıktır. Hastalığın belirtileri arasında kronik ağrı, bozulmuş hareketlilik ve spazmlar yer alır. Hastaların ses ve dokunmaya duyarlılığı artabilir.

Celine Dion, I Am: Celine Dion belgeselinde mücadelesini anlatırken zaman zaman duygusal anlar yaşamaktadır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.