David ve Victoria Beckham: İkonik Çiftin Lüks Yaşamı

Magazin

David ve Victoria Beckham, ikonik bir çift olarak tanınıyor. Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken çift, başarılı kariyerleri ve göz alıcı tarzlarıyla hayranlık uyandırıyor.

İkonik Çift: David ve Victoria Beckham



1999 yılından bu yana evli olan ve dört çocuklarıyla mutlu bir aile hayatı sürdüren David ve Victoria Beckham, sadece futbol ve moda dünyasında değil, aynı zamanda yaşamlarındaki lüks ve detaylarla da gündemde kalmayı başarıyor.



Bahçecilik Tutkusu ve Aşk



Victoria Beckham'ın sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoyla David Beckham'ın bahçecilik tutkusunu ortaya çıktı. Cotswolds'daki kır evlerinin bahçesine pembe güller diken David Beckham, eşi tarafından övgülerle anıldı. Aşk dolu bir videoyla kutladıkları doğal yaşam tarzları takipçilerinden büyük beğeni aldı.



Yaşam Alanları



Beckham çiftinin İngiltere'deki ana konutu, Kensington'daki lüks Holland Park'ta bulunuyor. 2013 yılında satın aldıkları bu malikane, 40 milyon dolara alınmış ve 10 milyon dolarlık bir renovasyonla zevklerine göre yeniden düzenlenmiştir. Altı yatak odası bulunan bu malikane, aileleri için özel yaşam alanları da içermektedir.



Özel Detaylar ve Lüks



Beckham çiftinin malikanesinde her türlü detay düşünülmüş. Bahçesinde Estonya saunası ve havuz bulunan evin altında kaçış tünelleri olduğu söylenmektedir. Ayrıca, mutfakta barok tarzı detaylar ve tam donanımlı bir spor salonu da bulunmaktadır.



Moda ve Stil



Victoria Beckham'ın moda tasarımcısı kimliği, evlerinin iç dekorasyonunda da kendini gösterir. Malikanelerde geniş giyinme odaları ve özel tasarlanmış alanlar moda ve stil tutkularını yansıtmaktadır. Ayrıca, David Beckham'ın giyinme odası da düzenli ve özenle tasarlanmıştır.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.