Khloe Kardashian ve Tristan Thompson: İlişki, Çocuklar ve Yaşananlar

Magazin

Khloe Kardashian ve Tristan Thompson ilişkileri, çocukları ve yaşanan olaylar hakkında merak ettiğiniz her şey bu makalede! En güncel bilgiler ve detaylar burada.

Khloe Kardashian ve Çocukları Babalarının Maçını İzledi



Khloe Kardashian, geçtiğimiz günlerde kızı True ve oğlu Tatum ile birlikte babaları Tristan Thompson'ın maçını izlemeye gitti. Çocukları ilk kez bir NBA maçına tanıklık etti.



Khloe Kardashian ve Tristan Thompson İlişkisi



Khloe Kardashian, ünlü NBA yıldızı Tristan Thompson ile 2016'dan 2021'e kadar ilişki yaşadı. İlişkileri birçok skandal ve ihanet iddiasıyla sarsıldı. Çiftin ilişkisi 2019'da son buldu.

Tristan Thompson'ın İhanetleri ve Çocukları



Tristan Thompson, Khloe Kardashian'ı defalarca aldattı ve bu ihanetler belgeli hale geldi. Khloe Kardashian, Tristan Thompson'dan True ve Tatum adında iki çocuğu oldu. Ayrıca, Tristan Thompson'ın başka ilişkilerinden de çocukları olduğu ortaya çıktı.



Khloe Kardashian'ın Kararları ve Yaşadıkları



Khloe Kardashian, Tristan Thompson'dan bir çocuk daha yapma kararı aldı ancak bu karar öncesinde Thompson'ın başka bir kadından olan çocuğunu öğrendi. İkinci çocuğunu taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya getirdi ve bu süreçte zor anlar yaşadı.



Tristan Thompson ve Kardashian Ailesi İlişkisi



Tristan Thompson'ın ihanetlerine rağmen Kardashian ailesi onu kabul etti ve destek oldu. Khloe Kardashian, Thompson'ın iyi bir baba olduğunu vurgulayarak ilişkilerini devam ettirmeme kararını aldı ancak Thompson'ı çocuklarıyla ilişkili görmeye devam etti.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.