Kraliyet Ailesi Üyeleri Kanserle Mücadele Ediyor

Magazin

Kraliyet ailesi üyeleri, kanserle mücadele ediyor! Kraliyet ailesinin sağlık sorunları ve mücadeleleri hakkında detaylı bilgiler burada. Kraliyet ailesinin kanserle mücadelesi ve destekleyici çalışmaları inceleniyor.

Kral Charles’ın tacını takmasının üzerinden bir yıl geçmeden önce kendisinin sonra da Kate Middleton’ın kanser olduğu ortaya çıktı. Kraliyetin bu en üst düzey iki üyesi kanser tedavisi görmeye başladı, aile iyice mercek altına alındı. Meghan Markle ile ABD’ye taşınan Prens Harry'nin aileyle yaşadığı kavgalar da bu süreci zorlaştırdı.



Prens Harry ve Kral Charles Görüşemedi



Babası Charles’ın kanser olduğunu öğrenir öğrenmez hemen İngiltere’ye koşan Harry, sadece 45 dakika görüşebildikten sonra ABD’ye geri döndü. Harry, babasıyla barışma umuduyla ziyaret planları yaparken, Buckingham Sarayı'nın kralın programının dolu olduğunu bildirmesiyle hayal kırıklığı yaşadı.



Charles'ın Duygusal Yönü



Kraliyet uzmanları, Kral Charles'ın güçlü bir kral portresi çizdiğini ancak ailesi özellikle sevgili oğlu Harry söz konusu olduğunda duygusallaştığını belirtiyor. Charles, oğullarının barışmasını arzuluyor ancak bu konuda harekete geçmedikçe zor olacağını düşünüyor.

Kral Charles'ın Üzüntüsü



Kraliyet ailesi uzmanı Hilary Fordwich'e göre, Kral Charles, oğulları arasında barışın düşük bir ihtimal olduğunu görünce üzülüyor. Fordwich, Charles'ın ölmeden önce Harry ve William'ın barışmasını arzuladığını belirtiyor.



Torunlarını Görememenin Üzüntüsü



Tüm bu süreçler ve aile kavgaları arasında Kral Charles'ı en çok üzen şeyin, torunları Archie ve Lilibet'i görememek ve tanımamak olduğu söyleniyor. Bu durum, kral için büyük bir üzüntü kaynağı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.