Kuşum Aydın'ın Zayıflama ve Estetik Deneyimi

Magazin

Kuşum Aydın'ın zayıflama ve estetik deneyimini keşfedin! İnceleme, sonuçlar, öneriler ve detaylar bu içerikte. Sağlık ve güzellik için ipuçları burada!

Kuşum Aydın'ın Zayıflama ve Beslenme Sırları



Kamuoyunda 'Kuşum Aydın' olarak bilinen Muharrem Aydın Uğurlular son dönemde verdiği kilolar ile dikkatleri üzerine çekti. 5 ayda 17 kilo verdiğini belirten Aydın, zayıflama sırrını şu şekilde açıkladı: "HAMUR İŞİ VE ŞEKER YOK". Artık hayatında hamur işi ve şeker olmadığını belirten ünlü isim, "Mide balonu yaptırmadım, mide ameliyatı da olmadım. 7-8 kilo daha vermem gerekiyor" dedi.

Kuşum Aydın'ın Estetik Deneyimi ve Yaşadığı Zorluklar



Daha önce yaptırdığı yüz dolgusu nedeniyle pişmanlık yaşayan Kuşum Aydın, bu deneyimin işlerine engel olduğunu açıkladı. 56 yaşındaki şarkıcı, yaptırdığı dolgu sonucu yaşadığı deforme nedeniyle bazı televizyon programlarının iptal edildiğini belirtti. Aydın, "Yüzümdeki deformasyon işlerime engel oldu. Estetik doktorlarının kapısında yatmıyorum, bu benim kendimce çektiğim bir ceza. Sağlığıma kavuştum, kısa sürede iyileştim" dedi.



Kaynak: Milliyet

Yorumlar (1)

Kanki 2 Ay Önce

Şahin Özer Müzik Kalbim buz gibi Farkımı fark et Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Kanki Kim tutar seni Sana sormam mı Kumrular gibi Sana geri dönmeliyim Var mı Vururum 2 Haziran 2000

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.