Maddi Sorunlarla Boğuşan Ünlü Çift: Ioan Gruffudd ve Alice Evans

Magazin

Ioan Gruffudd ve Alice Evans, evliliklerinde maddi sorunlarla karşı karşıya. Ünlü çiftin ilişkisi hakkında detaylar bu makalede yer alıyor. Ioan Gruffudd ve Alice Evans'ın hayatlarına dair merak ettikleriniz için tıklayın.

İkinci Evliliklerinin Ardından Maddi Sorunlar



'Fantastic Dörtlü' serisiyle tanınan ünlü aktör Ioan Gruffudd ile 'Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi', '102 Dalmaçyalı' ve 'Kayıp' gibi yapımlarda yer alan Alice Evans, 2007'de dünyaevine girmişti. O dönemde Ioan Gruffudd, boşanma duruşmalarından birinde son zamanlarda iş alamadığını, parasının bittiğini ve kendisine sevgilisinin baktığını ileri sürmüştü.

Parasal Sıkıntılar ve Boşanma Davaları



Karısıyla birlikte oturdukları evin satışına izin çıkması için duruşmada hakime yalvardığı bilinen Ioan Gruffudd, Evans ile birlikte yaşadıkları evin satışından eline geçen yaklaşık 100 bin dolar civarındaki paranın bittiğini öğrenilmişti. Boşanma davaları sonuçlanan ancak velayet ve nafaka davaları devam eden ikiliden Evans'ın parasal sıkıntılar yaşadığı belirlenmişti.



Yeni İlişkiler ve Flört Deneyimi



Maddi sıkıntılar yaşayan Alice Evans, ünlülere yönelik bir flört uygulamasına başvurduğunu ancak aradığı aşkı bulamadığını itiraf etti. 55 yaşında olduğu için kendi yaşına uygun diğer kullanıcılarla iletişim kurma imkanı bulan oyuncu, yaş grubundaki erkeklerin daha genç kadınlar aradığını belirtti.

Yaş Hakkında Açıklamalar



Evans, flört uygulamasına katıldığında yaşının doğruluğundan emin olmak istediğini ve yaşının düşük olarak belirtilmesini istemediğini belirtti. Ancak bu durumun, uygulamadaki erkeklerin genellikle genç kadınlar aradığını ve yaş konusunda yalan söylemenin daha etkili olabileceğini gösterdiğini ifade etti.

Uygulamadan Çekilme Kararı



Alice Evans, yaşadığı flört deneyiminden sonra uygulamayı sildiğini ve yaşadığı garip durumlar nedeniyle bu tür platformlardan uzak durmaya karar verdiğini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: Milliyet

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.