Sharon Stone'dan Duygusal Anlar

Magazin

Sharon Stone, duygusal anlarını paylaşıyor. Ünlü oyuncunun iç dünyasına dokunacak bu röportajı kaçırmayın. Sharon Stone'ın duygusal yolculuğunu keşfedin.

Ünlü oyuncu Sharon Stone, 66 yaşında olduğu halde duygusal anlar yaşadığı bir TRT World yayınında izleyicileri etkiledi. Alex Salmond'ın sunduğu Turkish Tea Talk programında samimi açıklamalarda bulunan Stone, hayranlık duyduğu insanlardan bahsederken gözyaşlarına boğuldu.



Şöhretini Yardım İçin Kullandı



Sharon Stone, şöhretini kullanarak başkalarına yardım etmek için çaba gösteren bir isimdir. 2013 yılında HIV/AIDS'li insanlar için yaptığı çalışmalarıyla Nobel Barış Zirvesi Ödülü'nü kazanmıştı. Stone, Salmond'la yaptığı sohbette insani yardım görevlerinde tanıştığı insanları çok sevdiğinden bahsederek duygusal anlar yaşadı.



Barış Gönüllüleri İçin Duygusal Anlar



Stone zorlukla konuşurken gözyaşları içinde, barış gönüllüleriyle ilgili duygularını dile getirdi: "Bu insanlar o kadar cesur ki... Onlar beni anlıyor ve ben de onları anlıyorum." Stone, cesur insanlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.



Kariyerindeki Zorlu Süreç



35 yıldır sinema sektöründe olan Sharon Stone, kariyerinde zorlu bir süreç yaşadı. Hem kanserle mücadele eden hem de beyin kanaması geçiren Stone, uzun bir iyileşme süreci geçirdi. Bu sağlık sorunları nedeniyle oyunculuk kariyerine ara vermek zorunda kalan Stone, son yıllarda resim yapmaya odaklanarak yeni bir yol çizdi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.