Ünlü Çiftlerin Evlilik Yıl Dönümleri

Magazin

Ünlü çiftlerin evlilik yıl dönümleri kutlama ve romantizm dolu anılarla dolu! Kimler kaç yıl evli? Hangi ünlü çift ne zaman evlendi? Tüm detaylar burada!

Arif Müdür ve Sinem Yıldırım - 2019



Arka Sokaklar'ın Arif Müdür'ü Can Başak, 2019 yılında meslektaşı Sinem Yıldırım ile nikah masasına oturmuştu. Başak, evlilik yıl dönümünü Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Can Başak nikah fotoğrafının altına "13.05" notunu düştü.



Birlikte Mutlu Yıllar - Tamer ve Senan Levent - 1982



Usta oyuncu Tamer Levent, 1982 yılında Senan Levent ile nikah masasına oturmuştu. Çift, geçtiğimiz 24 Nisan'da evlilik yıl dönümlerini kutladı. Senan Levent, Instagram sayfasında "42 yıl… İlk günden bile daha mutlu…" mesajını paylaştı. Tamer Levent ise eşine "Seynoşum......İlk tanıştığımız günden bu güne her şey tek tek gözümün önünden geçer hep...." sözleriyle karşılık verdi.



Yasemin Mori ve Emre Irmak - Sürpriz Nikah



Ünlü şarkıcı Yasemin Mori, bir süredir birlikte olduğu Emre Irmak ile evlendi. 42 yaşındaki Mori, sürpriz nikahı sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla duyurdu: "Emre Irmak & Yasemin Mori Irmak... Hayat biz planlar yaparken başınıza gelenlerdir..."



Canan Hoşgör ve Yusuf Bakoğlu - Müjdeli Haber



Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile evlendi. Müjdeli haberi, Hoşgör’ün kızı Zeynep Alkan sosyal medyada duyurdu. Zeynep Alkan, çiftin fotoğraflarını Instagram’da “Annemin nikâhını görmek nasip oldu. Ömür boyu mutluluklar” notuyla paylaştı.



Savaş Zafer ve Melis Ketenci - Yeniden Doğuş



Ünlü oyuncu Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Savaş, geçtiğimiz yıl ocak ayında Melis Ketenci ile nikah masasına oturdu. Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen düğüne birbirince ünlü isimler katıldı. Savaş Zafer, evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla kutladı: "Bugün birinci yaşımı kutluyorum aslında çünkü geçen sene 'evet' dediğim günden itibaren seninle yeniden doğmuş oldum. Nice güzel senelerimize, omuz omuza fıstığım"





































Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.