36,6692$% 0.15
39,9541€% 0.29
47,4779£% 0.07
3.516,93%-0,03
2.982,60%-0,19
10.840,59%1,05
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın, iştirak şirketi Beltaş’ın yöneticileri ve çalışanlarıyla birlikte sabah saatlerinde gözaltına alınmasının ardından, belediye binası önünde binlerce kişi toplandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yapılan çağrının ardından, birçok vatandaş Beşiktaş Belediye binasının önünde bir araya geldi. Gözaltılara karşı duyulan tepki, sloganlar, alkışlar ve ıslıklarla dile getirildi.
Katılımcılar, yapılan anonslarla duruma dikkat çekildiğini ve “demokrasi nöbeti” başlatıldığı bilgisi paylaşıldı. Akpolat’ın gözaltındaki işlemleri tamamlanıp belediyeye dönene kadar bekleyişin devam edeceği vurgulandı.
Bu esnada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da açıklamalar yapması bekleniyor. İmamoğlu’nun ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in de bir basın toplantısı düzenlemesi planlanıyor.
AYRINTILAR GELİYOR…
Kaynak: Yeniçağ
Gölbaşı’nda Traktör Kazası: Mustafa Akça Hayatını Kaybetti