36,2211$% 0.34
37,9178€% 0.08
45,5820£% 0.29
3.417,76%0,57
2.934,79%0,23
9.920,22%0,06
Ankara’nın Çankaya ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, İpek Ozan (27), bir otomobilde sürücü Ö.Ö. (29) ile tartışmaya girdi. İddialara göre, tartışmanın alevlenmesi üzerine genç kadın, el frenini çekip araçtan atladı. Ne yazık ki, bu sırada yoldan geçen bir otomobil, İpek Ozan‘a çarparak olay yerinde hayatını kaybetmesine neden oldu.
Tartışmanın Ardından Gelen Felaket
İpek Ozan‘ın kaygı bozukluğu yaşadığı öğrenildi. Otomobildeki gergin ortamın etkisiyle, genç kadın tartışma büyüyünce aracın el frenini çekip yola atladı. Bu talihsiz eylem, yoldan geçen Ü.U. (52) tarafından kullanılan otomobilin çarpmasıyla sonuçlandı. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir şokla karşılandı.
İki Sürücü Gözaltında
Kazanın ardından hemen soruşturma başlatıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, Ö.Ö. ve Ü.U. isimli iki sürücü gözaltına alındı. İki sürücünün ifadeleri alındıktan sonra, olayla ilgili detayların netleşmesi bekleniyor. Olay, çevredeki birçok kişi tarafından merakla takip ediliyor.
Kaynak: Timetürk
İznik’te Tır ve Otomobil Çarpıştı: Üç Yaralı