35,6122$% 0.08
37,0429€% -0.18
43,8013£% -0.22
3.122,17%0,75
2.727,60%0,69
10.029,31%0,51
Piraye, Ayça’nın derslerine olan ilgisini kaybetmesi nedeniyle endişelenmeye başladı ve bu konuda Azem’den yardım istemek zorunda kaldı. Talip ile Azem, Piraye’nin evinde bir araya geldi. Bu buluşma sırasında Piraye, iki erkek arasında bir uzlaşma sağlamaya çalışırken, Talip sert bir dille “Ya o adam ya ailen?” diyerek kardeşini zor bir seçim yapmaya itti.
Zerre’nin yaşadıklarından dolayı derin bir vicdan azabı çeken Dilber, Yıldız ile birlikte sahnede enerjik bir performans sergileyerek ‘şova devam’ dediler. Ancak, pavyondaki diğer kadınların kendileri hakkında olumsuz konuşmalar yaptıklarını fark eden Dilber, bu duruma tahammül edemeyerek bir kavga çıkardı. Yaşanan bu olay, pavyonun havasını bir anda değiştirdi.
Yaşadığı zorluklardan bunalan Dilber, içini dökmek için Azem’le buluştu. “Nereye gitsem sonunda sana geliyorum, bu hayat benim üzerime çok geliyor” şeklinde hislerini ifade eden Dilber, Azem ile arasında derin bir yakınlaşma yaşandı. Bu samimi sohbet, iki karakterin ilişkisini daha da güçlendirecek gibi görünüyor.
BKM yapımı olan bu dizinin etkileyici oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç gibi ünlü isimlerin yanı sıra Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan gibi yetenekli oyuncular da yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise deneyimli Şenol Sönmez oturuyor. Yılmaz Erdoğan’ın başrolünde olduğu ‘İnci Taneleri’ dizisinin yeni bölümleri her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor!
Kaynak: Hürriyet
Türkiye’de İlk Konser ve Kültürel Bağlar