38,0251$% 0.5
42,0560€% 1.05
50,1248£% 0.76
3.722,06%0,47
3.049,48%0,07
9.860,29%-8,72
Dün gece saat 22.30 civarında, Gaziantep’te Sani Konukoğlu Bulvarı üzerindeki Zeugma Mozaik Müzesi önünde korkunç bir olay meydana geldi. İddiaya göre, kısa bir süre önce işten çıkarılan Erol K., müzenin önünde Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ekici ile bir tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine Erol K., yanındaki tabancayı çıkararak 3 el ateş etti ve ardından hızlıca olay yerinden kaçtı.
Şans eseri, Cihan Ekici bu saldırıdan yara almadan kurtuldu. Olayın ardından bölgeye intikal eden polis ekipleri, Erol K.’yi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Saldırının nedenine dair henüz net bir bilgiye ulaşılamadı, ancak Erol K.’nin işten çıkarılmasının olaya etkisi olup olmadığı araştırılıyor.
Bu tür olayların toplumda yarattığı endişe ve güvensizliğin arttığı günümüzde, yetkililerin güvenlik önlemlerini artırması gerektiği bir kez daha gündeme geldi.
Narin Güran Cinayeti Davasında Gelişmeler