38,3209$% 0.04
43,7629€% 0.8
51,2435£% 0.68
4.110,29%0,29
3.335,62%0,84
9.490,90%1,92
Orta Doğu’nun en prestijli ödüllerinden biri olan Joy Awards, önceki gün Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Tuba Büyüküstün ve Barış Arduç’un ödül takdim etmek üzere sahneye çıktığı etkinliğe, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Hande Erçel, Özge Özpirinçci ve Afra Saraçoğlu gibi ünlü isimler de katıldı. Şıklık yarışına sahne olan bu özel etkinlikte, ünlü isimler alışılmışın dışında, kırmızı değil mor renkteki halının üzerinde dünya basınına poz verdiler. Ödül töreninin kapanışını ise Türk müziğinin megastarı Tarkan gerçekleştirdi ve 5 dakikalık performansıyla izleyicilerden büyük alkış aldı.
Kıskanmadım, Sevilmesi Güzel
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, etkinlikte basın mensuplarına İngilizce röportajlar vererek dikkat çekti. Evcen, akıcı İngilizcesiyle sosyal medya gündeminde yer aldı. Riyad dönüşü İstanbul Havaalanı’nda görüntülenen çift, Joy Awards için “Bizim için çok anlamlı bir geceydi, gerçekten güzel geçti” ifadelerini kullandı. Muhabirler, Evcen’e Özçivit’in hayranlarından gördüğü yoğun ilgiyi kıskanıp kıskanmadığını sordu. Kahkahalar eşliğinde yanıt veren oyuncu, “Yok canım, neden kıskanayım? Seviyorlar, izliyorlar. Bunlar güzel şeyler” şeklinde konuştu.
Prenses Gibi
Törende Gucci imzalı papatya desenli elbisesiyle dikkat çeken Afra Saraçoğlu, fotoğraflarını Instagram’da “Unutulmaz bir gece yaşattıkları için Joy Awards’a ve prenses gibi hissetmemi sağladıkları için Gucci’ye çok teşekkür ederim. Gerçekten unutulmayacak bir gece.” notuyla paylaştı.
Arapça Selamladı
Tuba Büyüküstün, sinema dalında en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan ismi duyururken, konuşmasına Arapça “Riyad’da ne güzel bir akşam” diyerek başladı ve büyük bir coşkuyla alkışlandı. Bu yılki ödülü Hesham Maged kazandı. Joy Awards törenine Türkiye’den katılan isimler arasında Özge Özpirinçci de yer aldı. Ünlü oyuncu, dünya starlarını ağırlayan törende Tayfun Kaba imzalı bir elbise tercih etti. Hande Erçel, gecede Zuhair Murad imzalı ışıltılı bir elbise giyerek göz kamaştırdı. Son dönemde neredeyse her etkinliğe sevgilisi Hakan Sabancı ile katılan Erçel, bu kez yalnız olarak dikkat çekti. Barış Arduç ise törende ‘en iyi kadın dizi oyuncusu’ ödülünü Huda Hussein’e takdim etti. Törenin kapanış şovunda Tarkan sahne alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Kaynak: Hürriyet
Survivor All Star’da Bu Hafta Kaan Elendi