Sertab Erener'den Sağlık Sorunlarıyla İlgili Açıklama

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, sağlık sorunlarıyla ilgili son açıklamalarını yapıyor. Erener'in sağlık durumu hakkındaki detaylar bu içerikte yer alıyor.

Sertab Erener'den Sağlık Sorunlarıyla İlgili Açıklama

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsveç'teki Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinden dönmesinin ardından yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi verdi.

Erener, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "İsveç'teki Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinden döndüğüm günden beri, yaklaşık bir aydır sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordum. Bu süreçte konserlerimin bir kısmını ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldım, hatta bazılarını iptal etmek durumunda kaldım. Kesinlikle ciddi bir neden olmadan konserlerimi iptal etmem."


Sertab Erener'den Sağlık Sorunlarıyla İlgili Açıklama

Erener, şu anda kendini çok daha iyi hissettiğini belirterek, hayranlarıyla buluşmaya hazırlandığını söyledi. Ünlü sanatçı, 5 Temmuz tarihinde gerçekleştireceği konserle sahnelere geri döneceğini ve dinleyicilerine yeni şarkısı "Bi Polar" ve sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir gece vaat etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER