Amazon FBM ve Comfyship: E-ticaret Lojistiği Nasıl Yönetilir?

E-ticaret dünyasında Amazon FBM ve Comfyship ile lojistik yönetimi artık çok daha kolay! İşlerini akıllıca yönetenlerin tercihi olan bu hizmetlerle başarıya ulaşmanın sırrını keşfet. Hayalinizdeki işi kurun ve büyütün!

Amazon FBM ve Comfyship: E-ticaret Lojistiği Nasıl Yönetilir?

E-ticaret dünyasında başarılı olmak, sadece ürünlerinizi satmakla değil, aynı zamanda lojistik süreçleri etkin bir şekilde yönetmekle de mümkündür. Amazon, satıcılarına bu konuda yardımcı olmak için Amazon FBM (Fulfillment by Merchant) hizmetini sunmaktadır. Bu hizmet, satıcıların ürünleri depolayıp, paketleyip ve göndermelerine olanak tanır.

Amazon FBM Nedir?

Amazon FBM, satıcıların kendi depolarında ürünlerini saklayıp, sipariş geldiğinde paketleyip müşterilere gönderdikleri bir hizmet modelidir. Bu sayede, satıcılar lojistik süreçleri kontrol altında tutarak müşteri memnuniyetini artırabilirler.

Amazon FBM Avantajları

  • Tam Kontrol: Satıcılar, depolama, paketleme ve kargolama süreçlerini tamamen kontrol ederek özelleştirebilirler.
  • Maliyet Yönetimi: Lojistik maliyetleri optimize ederek kar marjını artırma imkanı sunar.
  • Esneklik: İş süreçlerini ihtiyaçlara göre esnek şekilde düzenleme olanağı sağlar.
  • Doğrudan Müşteri İlişkileri: Müşteri hizmetleri ve iade süreçlerini doğrudan yönetme imkanı sunar.

Comfyship Fulfillment Hizmetleri

E-ticarette lojistik süreçlerin karmaşıklığına karşı çözüm sunan Comfyship, depolama ve kargolama hizmetleriyle satıcıların işlerini kolaylaştırmaktadır. Ürünler, son teknolojiyle donatılmış depolarda güvenle saklanır ve hızlı bir şekilde müşterilere ulaştırılır.

Comfyship Hizmetleri Detayları

  • Depolama: Ürünler, en uygun koşullarda stoklanarak güvenli bir şekilde korunur.
  • Paketleme: Profesyonelce paketlenen ürünler, müşteri memnuniyetini artırmak için özenle hazırlanır.
  • Kargolama: Hızlı ve güvenilir kargo hizmeti ile müşterilere zamanında ulaştırma sağlanır.

Lojistik ve Müşteri Memnuniyeti

Amazon, eBay, Shopify gibi platformlarda satış yaparken lojistik süreçleri etkin bir şekilde yönetmek büyük önem taşır. Comfyship, satıcıların bu zorluğu aşmalarına yardımcı olur ve müşteri memnuniyetini artırır.

Sonuç


Sonuç

Amazon FBM ve Comfyship gibi hizmetler, e-ticarette lojistik süreçleri kolaylaştırarak satıcıların işlerini büyütmelerine olanak tanır. Doğru stratejilerle lojistik süreçleri etkin bir şekilde yöneten satıcılar, müşteri memnuniyetini artırarak başarılı bir e-ticaret iş modeli oluşturabilirler.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024, 12:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Lj
Lj - 2 gün Önce

https://www.google.com/url?q=https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/ilk-albumuyle-liste-basi-13053823&sa=U&ved=2ahUKEwjP0N6VmpGHAxXSSfEDHYOzAtYQFnoECAQQAg&usg=AOvVaw1KJAW_B-qJO9lkojJcb3xk

amazon elite
amazon elite @Lj - 11 saat Önce

Pop dönüş
Güncelleme Tarihi: Ağustos 04, 2017 10:02

Pop dönüş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2015 11:251dk okuma
Yaşar İpek, 90’lı yıllara damga vuran pop hit’leriyle müzik dünyasına dönüyor.
Haberin Devamı
Play Video

Albümünde Ercan Saatçi, İlhan Şeşen ve Altan Çetin gibi önemli isimlerle çalışan İpek, geçtiğimiz günlerde de imaj fotoğrafları için Lara Sayılgan’a poz verdi.


Haberle ilgili daha fazlası:
‘Sus’kunluk 24 Yıl Sonra Bitti!Yaşar İpek’in, hayranlarına müjdeli bir haberimiz var.Albüm kayıtları için uzun süredir stüdyoda olan sanatçının, yeni albümü “SUS” önümüzdeki hafta raflarda yerini alıyor. İpek, sözlerini Ercan Saatçi’nin yazdığı, 1991 senesinde İzel ve Ufuk Yıldırım’ın seslendirdiği Sus adlı şarkıyı 24 yıl aradan sonra yepyeni bir soundla yeniden yorumladı.Yayınlandığı dönemde çok beğenilen “Sus” isimli şarkıyı Yaşar İpek, yeni düzenlemesinde Türk pop müziğinde duygusal şarkıların yıldız yorumcusu Aslı Güngör’le düet yaptı.Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yaşar İpek’in yeni albümünde 90’ların dillerden düşmeyen parçaları yer alıyor.C1 MEDYA YAPIM ve MARKA işbirliği ile dağıtılacaktır.

Yaşar İpek Röportajı!
30 Nisan 2015 Röportaj 368 Görüntüleme

Geçtiğimiz aylarda 90’lı yıllara ait sevilen pop şarkılarını yeniden yorumladığı “Sus” isimli yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Yaşar İpek, albümünü ve yeni projelerini yazarımız Mine Ayman’a anlattı: “Yorumcu bir kimliğim var ve bunu bu albümde daha belirgin olarak ortaya koydum…”

“Sus” adlı yeni albümünün hazırlık aşaması ne kadar sürdü ve bu projede kimlerle çalıştın?

6 aylık bir çalışma sonucunda albümüm müzik marketlerdeki yerini aldı. Aranjelerde Caner Tepecik ve Erdem Kınay ile çalıştım. Mix’lerde ise Barış Büyük, Emre Kral ve Özgür Yurtoğlu ile çalıştım.

Doksanlı yılların hit şarkılarını yorumladığın bu albümü yapmaya nasıl karar verdin?

Bu bir ekip çalışması ve bu projeye ekibimle birlikte karar verdik. Şarkıları seçerken çok zorlandık, 90’lar müziğe damgasını vurmuş gerçekten.

Eskiden arabesk ve fantezi müzik şarkıları söylerken, artık pop müzik şarkıları söylüyorsun, bu geçişi yaparken eleştirilmekten ve eski kitleni kaybetmekten hiç korktun mu? Yeni tarzınla ilgili tepkiler nasıl?

Birbirinden özel insanlar tarafından bestelenmiş ve yorumlanmış eserlere yıllar sonra kendi yorumumu kattım, tüm şarkıların önceki yorumlarındaki farklı duyguları çok iyi hissettim. Ben zaten geçmişte yaptığım tüm albümlerde pop eserlere her zaman yer verdim. Fikret Kızılok, Yıldız Tilbe, Altan Çetin ve Gökhan Tepe şarkılarını yorumladım ama sanırım bu albümde bir şeyler yerine oturdu. Yorumcu bir kimliğim var ve bunu bu albümde daha belirgin olarak ortaya koydum. Benim gerçek dinleyicim zaten bunların farkındaydı, bu yüzden değiştirdiğim bir şey yok, müzik hayatımda sesim beni nasıl yönlendirirse onu yapıyorum.

“Sus” adlı şarkının klip hikayesini anlatır mısın?

“Sus” klibi Belçika Brugge’da çekildi, burası tarihi çok eskilere dayanan çok özel bir şehir. Çekimler sırasında bir masal gibiydi her şey, bunu seyirciye de hissettirebildik. Hala bu klibimin etkisindeyim.

Bundan sonra hangi şarkın kliplenecek? Albümde hangi şarkılar öne çıkıyor?

Yeni klip “Alışamadım” adlı şarkıma çekilecek ve bu klip de sürprizlerle dolu olacak. Önümüzdeki günlerde yeni klibim müzik kanallarındaki yerini alacak.

Son dönemde yapılan albümleri nasıl buluyorsun?

Son dönemde yapılan albümlerin birçoğunu çok fabrikasyon buluyorum, çok iyi projeler de var ama çok az.

Konserlerin ne zaman başlayacak ve gece programı yapmayı düşünüyor musun? Yakın zamanda, albüm dışında başka bir projen olacak mı?

Konserlerim yaz aylarında başlayacak, gece bar çalışmalarım ise zaten devam ediyor. Kısmetse yakın zamanda başka sürpriz projelerim de olacak, güzel şeyler yapmaya çalışıyorum.

Röportaj: Mine Ayman

Lj
Lj - 2 gün Önce

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/16-yil-once-alisamadim-simdi-alistim-ben-alistim-20341889

Lj
Lj - 2 gün Önce

https://www.google.com/url?q=https://www.hurriyet.com.tr/gundem/grup-surpriz-geldi-39170676&sa=U&ved=2ahUKEwiI1uHDjpKHAxUDSfEDHTp0A60QFnoECAgQAg&usg=AOvVaw0v7SwIwdWvSR0uBUbeaUiM

Lj
Lj - 2 gün Önce

https://www.hurriyet.com.tr/ege/surpriz-e-hazirlik-39173141

Lj
Lj - 1 gün Önce

Müzik kariyerine 15 yılda beş albüm sığdıran ve her albümüyle birbirinden özel şarkılara imza atan Gökhan Tepe altıncı albümü “AŞK SAHNEDE” ile müzikseverlerle buluşuyor... 17 Mayıs’ta Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alacak olan albüm, 7 yeni şarkı ve geçtiğimiz yıl yayınladığımız “Birkaç Beden Önce” single çalışmasındaki versiyonlarla beraber 10 şarkıdan oluşuyor. Geçtiğimiz günlerde çıkış şarkısı Kırmızı Halı’yı dinleyicilerle paylaşan Gökhan Tepe, albüm çıkmadan listelerin üst sıralarındaki yerini aldı. Sanatçı albümün ilk klibini Kırmızı Halı’ya çekti. Albümde iki şarkının söz ve bestesine imza atan ve Şebnem Sungur’un 3 sözünü besteleyen Gökhan Tepe, Serdar ve Zafer Aslan kardeşlerin 3 şarkısına da yer verdi.Erhan Bayrak ve Barış Özesener aranjörlüğünde tamamlanan albümün mastering çalışması Almanya’da gerçekleştirildi.
Gökhan Keser’den Herkese İmzalı Albüm...!BUL BENİ.Sesi, yakışıklılığı, beyefendi duruşu ve güleryüzü ile adından sıkça söz ettiren Türk pop müziğinde yeni neslin en başarılı temsilcilerinden olan Gökhan Keser, yaklaşık bir yıllık bir aradan sonra “Bul Beni” isimli albümü ile müzikseverlerin karşısında!Sony Music etiketiyle yayımlanacak olan albüm 5 Şubat’ta tüm dijital platformlarda, 10 Şubat’ta ise tüm müzik marketlerdeki yerini alacak. Üç şarkıdan oluşan Gökhan Keser’in “Bul Beni” EP’sinde “İnlerim Allah” ve “Söylesem Ayıp Olur” adlı iki yeni şarkının yanı sıra, sanatçının geçtiğimiz yıl yayımladığı ve büyük beğeni kazanan şarkısı “Hiç Vaktim Yok” da yer alıyor.Uzun ve titiz bir çalışma sürecinin ardından müzikseverlerle buluşacak olan “Bul Beni” albümünün çıkış şarkısı “İnlerim Allah” oldu. Şarkı, son dönemlerde yaptıkları başarılı çalışmalarla müzik sektörünün en çok konuşulan ikilisi Alper Narman ve Onur Özdemir imzası taşıyor.Albümde yer alan “Söylesem Ayıp Olur” isimli şarkının sözleri ise Osman Hekimoğlu’na, müziği Ender Çabuker’e ait.Albümün kapak fotoğraflarını Asena Sarıbatur’un stil danışmanlığında, ünlü moda ve reklam fotoğrafçısı Serhat Hayri çekti.Gökhan Keser’den Sürpriz: Herkese İmzalı Albüm!Geçtiğimiz yıl yaptığı imza günleri turnesi ile Türkiye’yi şehir şehir dolaşan ve çok büyük bir ilgi ile karşılaşan Gökhan Keser, albümü alacak müzikseverler içinde bir sürpriz hazırladı. “Bul Beni” albümünü alan herkes sanatçının kendi el yazısı ve imzalı fotoğrafına sahip olacak.

Gökhan Keser ilk albümünü tamamladı!

18 Ocak 2012 Yeni Albüm 274 Görüntüleme

Uzun süredir müzikal çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ve bazı sanatçılara albümlerinde vokalist olarak da eşlik eden yeni neslin pop müzik sanatçısı Gökhan Keser’in kendi adını taşıyan ilk albümü 17 Ocak 2012 tarihinde Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

Sanatçı geçtiğimiz sene müzik piyasasına merhaba dediği single çalışması, sözü Sıla Gençoğlu’na, bestesi ise Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır’a ait olan “Hadi Ordan” şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunmuş ve çalışmada kendisine son dönemlerin en başarılı isimlerinden Sıla eşlik etmişti.

8 şarkı ve 2 remix olmak üzere toplam 10 şarkıdan oluşan albümün prodüktörlüğünü son yıllarda bir çok başarılı işe imza atan Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır üstlendi. Albümde sanatçının kendi beste ve sözlerinin yanı sıra Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır’a ait şarkılar da yer aldı. Ayrıca; Sıla, Efe Bahadır, Tuba Önal ve Sibel Gürsoy gibi isimler albümde sanatçıya vokal yaptı. Can Hatipoğlu imzalı “Bazen” ve Arzu Alsan imzalı “Hadi Ordan” remixleriyle albümün kapanışı yapıldı.

2012’de yayınladığı albümünün öncesi yeni yıl dileği tadında olan çıkış şarkısı “En Kötü Günümüz Böyle Olsun”u radyolar ve dijital platformlar üzerinden dinleyiciler ile buluşturan ve dinleyicilerden tam not alarak müzik listelerine hızlı bir giriş yapmayı başaran Gökhan Keser, Serdar Ferit yönetmenliğinde şarkıya bir de klip çekti. Klip müzik kanallarında gösterilmeye başladı.

Doğulu ve Babajım stüdyolarında yapılan titiz bir çalışmanın ürünü olan albümün fotoğrafları ise Gökhan Ertem tarafından çekildi. Gökhan Keser kendi adını taşıyan ve uzun süredir üstünde çalıştığı bu albümü ile müzik piyasasında adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor.

EtiketlerEfe Bahadır Gökhan Keser
Gökhan Keser “Bul Beni”

11 Şubat 2015 Yeni Single 333 Görüntüleme

Sesi, yakışıklılığı, beyefendi duruşu ve güleryüzü ile adından sıkça söz ettirerek, yeni neslin en başarılı temsilcilerinden biri olan Gökhan Keser, yaklaşık bir yıllık aradan sonra “Bul Beni” isimli albümü ile müzikseverlerin karşısında!

Sony Music etiketiyle yayımlanan albüm 5 Şubat’ta tüm dijital platformlarda, 10 Şubat’ta ise tüm müzik marketlerdeki yerini aldı. Üç şarkıdan oluşan Gökhan Keser’in “Bul Beni” EP’sinde “İnlerim Allah” ve “Söylesem Ayıp Olur” adlı iki yeni şarkının yanı sıra, sanatçının geçtiğimiz yıl yayımladığı ve büyük beğeni kazanan şarkısı “Hiç Vaktim Yok” da yer alıyor.

Uzun ve titiz bir çalışma sürecinin ardından müzikseverlerle buluşacak olan “Bul Beni” albümünün çıkış şarkısı “İnlerim Allah” oldu. Şarkı, son dönemlerde yaptıkları başarılı çalışmalarla müzik sektörünün en çok konuşulan ikilisi Alper Narman ve Onur Özdemir imzası taşıyor. Hareketli altyapısıyla dikkat çekecek olan şarkının düzenlemesi ise Çağrı Telkıvıran’a ait.

Klibin yönetmenliğini, daha önce Amerika’da reklam filmi yönetmenliği yapan Peter Hakan Demir üstlendi. Klipte Gökhan Keser’e Ukrayna’lı bir modelin yanı sıra, sanatçının yakın arkadaşı Ahmet Dursun’un Husky cinsi köpeği “Bulut” da eşlik etti.

Klipte Gökhan Keser’in kurtadama dönüşümü kurt metaforuyla ekranlara yansıtıldı.

“İnlerim Allah” video klibi tüm müzik kanalları ve Gökhan Keser VEVO YouTube kanalı üzerinden müzikseverlerle buluştu.

Albümün fotoğraflarını Asena Sarıbatur’un stil danışmanlığında, ünlü moda ve reklam fotoğrafçısı Serhat Hayri çekti.

Geçtiğimiz yıl yaptığı imza günleri turnesi ile Türkiye’yi şehir şehir dolaşan ve çok büyük bir ilgi ile karşılaşan Gökhan Keser, albümü alacak müzikseverler için de bir sürpriz hazırladı. “Bul Beni” albümünü alan herkes, sanatçının kendi el yazısı ve imzalı fotoğrafına sahip olacak.

EtiketlerAlper Narman Çağrı Telkıvıran
Gökhan Tepe ile “Aşk Sahnede”

20 Mayıs 2011 Yeni Albüm 346 Görüntüleme

Müzik kariyerine 15 yılda beş albüm ve 1 single sığdıran, her albümüyle birbirinden özel şarkılara imza atan Gökhan Tepe 6. albümü “Aşk Sahnede” ile müzikseverlerle buluştu. Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alan albüm, 7 yeni şarkı ve geçtiğimiz yıl yayınladığımız “Birkaç Beden Önce” single çalışmasındaki versiyonlarla beraber 10 şarkıdan oluşuyor.

Geçtiğimiz günlerde çıkış şarkısı “Kırmızı Halı”yı dinleyicilerle paylaşan Gökhan Tepe albüm çıkmadan listelerin üst sıralarındaki yerini aldı. Sanatçı albümün ilk klibini Mustafa Uslu yönetmenliğinde Kırmızı Halı isimli şarkısına çekti.

Albümde iki şarkının söz ve bestesine imza atan, Şebnem Sungur’un 3 sözünü besteleyen Gökhan Tepe, Serdar ve Zafer Aslan kardeşlerin 3 şarkısına da yer verdi.

Erhan Bayrak ve Barış Özesener aranjörlüğünde tamamlanan albümün mastering çalışması Almanya’da gerçekleştirildi.

EtiketlerGökhan Tepe Sony Music Türkiye
Gökhan Tepe’den yeni albüm “Kendim Gibi”

21 Kasım 2012 Yeni Albüm 426 Görüntüleme

Gökhan Tepe’nin “Kendim Gibi” isimli albümü Sony Music etiketiyle 13 Aralık tarihinde raflardaki yerini aldı. Sanatçı albüm öncesi sözleri Şebnem Sungur’a, bestesi ise kendisine ait “Tanrım Dert Vermesin” isimli çıkış şarkısı ve klibini radyo, televizyon ve dijital ortamlardan müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Şarkı yayınlandığı an itibariyle twitter gündemine en üst sıralardan oturdu ve çok kısa bir sürede tüm listelerin üst sıralarına kadar tırmandı. Türkiye’de geçtiğimiz günlerde hizmete açılan dünyanın en büyük online müzik mağazası iTunes’da öne çıkarılan yerli albümlerden biri olurken “Tanrım Dert Vermesin” müzikseverlerden tam not aldı.

“Kendim Gibi” albümünde sözü bestesi Gökhan Tepe’ye ait şimdiden müzikseverlerin favorileri olan “Ayrılık Hali” ve “Üç Kelime” isimli 2 şarkının yanı sıra Şebnem Sungur’un sözlerini yazdığı 4 şarkı ve Hakkı Yalçın’ın sözlerini yazdığı 2 şarkının besteleri de Gökhan Tepe imzası taşıyor. Albümde 2 adet de Serdar Aslan şarkısı bulunuyor. Sanatçı bu albümde sevenlerine bir de sürpriz yaparak dijital ortamlarda ve radyolarda dinlenme rekorları kıran “Beyaz (Teşekkür Ederim)” isimli şarkısını seslendirdi. 6 aylık titiz bir çalışmanın ürünü albümde yer alan şarkıların tamamı, canlı enstrümanlar çalınarak akustik altyapıda hazırlanırken “Beyaz (Teşekkür Ederim)” şarkısının düzenlemesi de Gökhan Tepe imzası taşıyor. Diğer şarkıların düzenlemerinde ise Erhan Bayrak ve Barış Özesener imzası bulunuyor.

Gökhan Tepe’nin 15 yılık müzikal kariyerinin 7. solo albümü olma özelliği taşıyan “Kendim Gibi” 2013 senesine damgasını vuracak gibi görünüyor…

EtiketlerGökhan Tepe Sony Music Türkiye
İrem Derici’den “Bensiz Yapamazsın”

14 Kasım 2012 Yeni Single 497 Görüntüleme

Melih Kibar’ın gün yüzüne çıkmayan son bestesi “Bensiz Yapamazsın” İrem Derici’nin sesi ile buluştu. Yaklaşık yedi yıl önce kaybettiğimiz büyük müzik adamı Melih Kibar’ın son bestesi “Bensiz Yapamazsın”, İrem Derici’nin ilk single çalışması oldu.

Bugüne kadar gün ışığına çıkmamış, saklı kalmış bu hazinenin kendisi için anlamının çok büyük olduğunu belirten İrem Derici, şarkının hikayesini şöyle anlatıyor:

“Melih Kibar babamın çok yakın bir dostuydu. Babamla birlikte sık sık onun stüdyosuna giderdik. Melih Ağabey, hastalanmadan bir-iki ay önce, yine babamla birlikte onun stüdyosundaydık. Ben daha 16 yaşında, hayran olduğu müzik adamının karşısında heyecandan nefesini tutan bir konservatuar öğrencisiydim. Ansızın, hiç beklemediğim bir şey söylemişti Melih Ağabey… Artık şarkı yapamıyorum. Her gün yeni melodiler aklıma geliyor; aklımda, dilimde bir sürü melodi var ama Çiğdem (Çiğdem Talu) gittikten sonra onları söze dökebilen olmadı. Sonra bir an durup devam etmişti. Yalnız genç bir söz yazarı var (Özlem Küçükyılmaz), onunla galiba iyi bir şeyler yakaladık. Size çalayım da dinleyin dedi, ardından piyanosunun başına geçerken, bana bugün hatırladığımda bile tüylerimi diken diken eden o teklifi yaptı; Hadi İrem, şarkıyı sen söyle… Bundan 7 sene önce Melih Ağabeyin stüdyosunda piyano başında söylediğim o şarkı “Bensiz Yapamazsın”dı. Şarkı bittiğinde Melih Ağabey gözünde yaşlarla bize döndü; Nasıl? Olmuş değil mi? Sözler, müziğin içine nasıl da işlemiş, fark ettiniz mi?… diye sordu. Fark etmek ne kelime?! Babam da, ben de büyülenmiştik ve ben o şarkıyı, “Bensiz Yapamazsın”ı bir daha hiç unutamadım.”

Yapımcılığını GNL’nin üstlendiği, albüm fotoğraflarını Nihat Odabaşı’nın, klibini Müfit Samık’ın çektiği, görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu’nun yaptığı “Bensiz Yapamazsın”ın çekimleri 20 saat sürdü. Galatada bir evde çekilen ve ne birlikte yapabilen, ne de ayrı kalabilen iki insanın tutku dolu aşkını anlatan klipte İrem Derici’ye Ceyhun Mengiroğlu eşlik etti.

EtiketlerGNL İrem Derici Melih Kibar
ALBÜMLER
Sıla
Sıla
Sony Music
01.01.2010
Kendi adını taşıyan ilk solo albümü “Sıla” ile “...Dan Sonra” diyerek müzik sektörüne kendinden emin adımlarla merhaba diyen, sonrasında ise “İmza” adını verdiği 2. solo albümüyle her yere “İmza”sını atan ve gerek sesi, gerek duruşu, gerekse yazdığı sözler ve yaptığı işlerle müzik sektörüne adım attığı ilk günden itibaren adından en çok söz ettiren Türk pop müziğinin en genç ve başarılı bayan vokallerinden Sıla 3. solo albümü “Konuşmadığımız Şeyler Var” müzikseverlerle buluştu.

Albüm çıkışından önce bayram hediyesi olarak albümün çıkış şarkısı “Acısa da Öldürmez”i radyolar ve dijital platformlar üzerinden dinleyicilerle buluşturan ve kış mevsiminin yaşandığı bu günlerde müzik piyasasına baharı getiren Sıla’nın konuşacak ve söyleyecek daha çok şeyi var...

12 şarkıdan oluşan “Konuşmadığımız Şeyler Var” albümünde yine ağırlıklı olarak sözler Sıla, müzikler de Sıla ve Efe Bahadır İmzası taşıyor. Daha önceki iki albümde de olduğu gibi yine Sıla’nın nazar boncuğu Ozan Doğulu da “Kafa” şarkısına yaptığı düzenleme ile albümdeki yerini alıyor. “Zamanında” adlı şarkıdaysa dinleyicileri bir sürpriz bekliyor... Sıla bu şarkıyı çocukluk arkadaşı Gözde Kansu ile birlikte yazdı

Sıla’nın konserlerde söylediği ve dinleyiciler tarafından sürekli olarak albümde okumasını ısrarla istedikleri şarkısı “Vur Kadehi Ustam” da bu albümün kapanış şarkısı olarak müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

“Konuşmadığımız Şeyler Var” albümünün ilk video klibi ise albümün çıkış şarkısı “Acısa da Öldürmez”e çekildi. Klibin yönetmenliğini Murat Onbul yaptı.



1.Öndeyiş

2.Acısa da Öldürmez

3.Kafa

4.Oluruna Bırak

5.Boş Yere
Barbaros
Sony Music
01.01.2010
Yıllardır yaptığı sahne performanslarıyla kendisine hayran kitlesi edinen Barbaros’un çıkışı merakla beklenen ve kendi adını taşıyan albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

Geçtiğimiz aylarda sözü ve bestesi Şehrazat imzalı “6.His” şarkısıyla müzikseverlere merhaba diyen Barbaros, albümü müzik marketlerdeki yerini almadan hemen önce “Olur Ya” adlı parçası ve video klibi ile müzikseverlerin karşısına birbirinden özel sürprizlerle çıkmaya hazırlanıyor.

Süpervizorlüğünü Türk pop müziğine unutulmaz eserler kazandıran Zeynep Talu’nun üstlendiği 10 şarkıdan oluşan albümde yaptıkları işlerle müzik sektörüne imzasını atmış birbirinden ünlü isimler yer alıyor: Şehrazat, Zeynep Talu, Onur Mete, Fikret Şeneş gibi isimlerin şarkılarının yer aldığı albümde düzenlemeler Mustafa Ceceli, Volga Tamöz ve Aykut Gürel imzası taşıyor. Ciwan Haco’nun da bir bestesinin bulunduğu albümde Patrica Carli’nin unutulmaz eseri “Pardonne Moi”nın Fransızca versiyonun yanı sıra Türkçe versiyonu ve DJ Suat Ateşdağlı imzalı “Benden Olsun” şarkısının remix’i albümün sürprizleri olarak müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Albümün en büyük sürprizlerinden birisi ise yıllar önce kaybettiğimiz Çiğdem Talu’nun ölümünden sonra ilk defa bir şarkı sözünün kullanılması oldu. “Değiştim” adlı şarkı sözleri Şehrazat’ın bestesi ile albümdeki yerini aldı.



1.Altıncı His

2.Benden Olsun


-01:55
TvFazlası


ALBÜMLER
Nil Karaibrahimgil
Nil Karaibrahimgil
Sony Music
01.01.2006
Müzik dünyasının en sevilen, en başarılı, en üretken sanatçılarından biri olan Nil Karaibrahimgil yine son derece enerjik bir albüme imza attı.

Bugüne kadar yaptığı şarkılarla Türk pop müziğine yeni bir soluk getiren, eğlenceli melodilerinin yanısıra sıradışı konulara değinen şarkı sözleriyle kendine özel bir tarz yaratan genç sanatçı, bu keyifli albümde de yine birbirinden güzel ve çarpıcı şarkılarla dinleyicisiyle buluşuyor.

Ozan Çolakoğlu ile birlikte besteledikleri bir şarkının dışında tüm söz ve bestelerin Nil’e ait olduğu albümde tam 12 şarkı yer alıyor. Nil hayranları bu albümde yepyeni şarkıların yanısıra, “Organize İşler” filminin çok sevilen şarkısı “Organize İşler Bunlar”ı, albümün çıkış şarkısı “Pırlanta”nın dans remix’ini ve yine albümün öne çıkacak şarkılarından biri olan “Bu mudur?”un akustik versiyonunu da dinleyebilecekler.

Prodüktörlüğünü Ozan Çolakoğlu’nun üstlendiği albümün fotoğraflarını Nihat Odabaşı ve ilk klibini Umur Turagay çekti. Bu albümde Nil’in ilk defa bir konuğu var. Türk rap camiasının en sevilen isimlerinden Ayben, “Peri” isimli şarkıda rap’iyle Nil’e eşlik etti.



1. Pırlanta

2. Kamikaze

3. Siz

4. Bu mudur?

-01:10
TvFazlası


ALBÜMLER
Gökhan Tepe
Gökhan Tepe
Sony Music
01.01.2011
Müzik kariyerinin 15. yılında 6. albümü “Kırmızı Halı” ile Gökhan Tepe tekrar hayranlarıyla buluştu.

Müzik marketlerdeki yerini alan albüm, 7 yeni şarkı ve geçtiğimiz yıl yayınladığımız "Birkaç Beden Önce' single çalışmasındaki versiyonlarla beraber 10 şarkıdan oluşuyor.

Albümün çıkış ve ilk klip şarkısı “Kırmızı Halı”nın söz ve müziğinde Gökhan Tepe, düzenleme de ise Erhan Bayrak imzası var. Klibin yönetmeni ise Mustafa Uslu.

Albümde iki şarkının söz ve bestesine imza atan, Şebnem Sungur'un 3 sözünü besteleyen Gökhan Tepe, Serdar ve Zafer Aslan kardeşlerin 3 şarkısına da yer verdi.

Erhan Bayrak ve Barış Özesener aranjörlüğünde tamamlanan albümün mastering çalışması Almanya’da gerçekleştirildi.



1.Kırmızı Halı

2.Yalan Olur

3.Zor Aşık

4.Söz
RÖPORTAJLAR
Gökhan Keser
Gökhan Keser
Gökhan Keser, kendi adını taşıyan albümünün 5. Klibi "Ceket" ile ekranlardaki yerini aldı.

07.06.2013
BİZLERE "CEKET"İ ANLATIR MISINIZ?

Sözleri Sıla Gençoğlu`na ait. Müziği de Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır imzası taşıyor.

KLİBİNİZİ SİZ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Klibin yönetmenliğini "Seninle Bozdum"da olduğu gibi Gülşen Aybaba üstlendi. Şarkının hikayesini anlatan bir klip çekmeye çalıştık. Aşk acısı yaşayan bir erkeği canlandırmaya çalıştım. Çok da beğenerek, severek izlediğim bir iş oldu. Gülşen`in zaten gözüne çok güveniyorum, güzel de bir iş çıktı.

ÇEKİMLERDE NELER YAŞANDI?

Klibi 3 setup`ta çektik. İlk evde, ayrılığın ertesi günü uyanan bir erkek ve daha sonra şarkının anlattığı gibi kafasını vuruyor ve kapıyı çekip dışarı çıkıyor. Dağ taş vuruyor. Belgrad`ta çektik onları da. En sonunda Kilyos`ta bitti. Yaklaşık 18 saat kadar çalıştık. Yorucuydu ama güzel geçti.

BİR DİĞER YORUCU AMA GÜZEL GEÇEN KONSERLERİNİZE GELELİM. YAKIN ZAMANDAKİ PROGRAMINIZ NEDİR?

Konserlerimiz devam ediyor. Şu an belli olan 2 tane konserimiz var. Ağustos`un 29`unda Melbourne`deyim, 1 Eylül`de de Sidney`de olacağım. Albüm çalışmalarımız da bir yandan devam ediyor.

BU KEYİFLİ GELİŞMELERİ NERELERDEN TAKİP EDEBİLİRİZ?

Twitter`dan @gokhankeser ve Facebook`tan gokhankeserfan adresinden ulaşabilirsiniz.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ben teşekkür ederim.

Lj
Lj - 1 gün Önce

Müzik kariyerine 15 yılda beş albüm sığdıran ve her albümüyle birbirinden özel şarkılara imza atan Gökhan Tepe altıncı albümü “AŞK SAHNEDE” ile müzikseverlerle buluşuyor... 17 Mayıs’ta Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alacak olan albüm, 7 yeni şarkı ve geçtiğimiz yıl yayınladığımız “Birkaç Beden Önce” single çalışmasındaki versiyonlarla beraber 10 şarkıdan oluşuyor. Geçtiğimiz günlerde çıkış şarkısı Kırmızı Halı’yı dinleyicilerle paylaşan Gökhan Tepe, albüm çıkmadan listelerin üst sıralarındaki yerini aldı. Sanatçı albümün ilk klibini Kırmızı Halı’ya çekti. Albümde iki şarkının söz ve bestesine imza atan ve Şebnem Sungur’un 3 sözünü besteleyen Gökhan Tepe, Serdar ve Zafer Aslan kardeşlerin 3 şarkısına da yer verdi.Erhan Bayrak ve Barış Özesener aranjörlüğünde tamamlanan albümün mastering çalışması Almanya’da gerçekleştirildi.
Gökhan Tepe “Birkaç Beden Önce”

30 Ekim 2010 Yeni Single 377 Görüntüleme

Gökhan Tepe “Vur” albümünün ardından müzik kariyerine Sony Music ile devam etme kararı aldı. Bu anlaşmayla birlikte yeni albüm çalışmalarına son sürat devam eden sanatçı albüm çıkmadan önce sürpriz yaparak “Birkaç Beden Önce” adlı single çalışmasıyla müzikseverlerle buluşuyor.

2011 yılının ilk aylarında çıkacak 6. solo albümünün habercisi olan “Birkaç Beden Önce”nin sözleri Şebnem Sungur bestesi ise Gökhan Tepe imzalı. Aynı zamanda sanatçının ilk single çalışması olma özelliği taşıyan “Birkaç Beden Önce”nin aranjörlüğünü Erhan Bayrak yaptı. Şarkının video klibi ise Ceyda Sarıhan yönetmenliğinde Büyükçekmece Kervansaray’da yaklaşık 20 saatlik bir çalışma sonucunda çekildi. Rus manken IANA’nın rol aldığı klipte 20 tane de cansız manken kullanıldı.

EtiketlerGökhan Tepe Sony Music Türkiye

Onur Mete’nin yeni albümü “Ve Şarkılar”

9 Mayıs 2012 Yeni Albüm 302 Görüntüleme

Türkiye’nin en önemli söz yazarı ve bestecilerinden Onur Mete, üçüncü stüdyo albümü “Ve Şarkılar”ı Poll Production etiketiyle müzikseverlere sunuyor.

1995 yılında profesyonel müzik kariyerine vokalist ve gitarist olarak adım atan Onur Mete, 1997 ve 2002 yıllarında yayınladığı iki albüm ve farklı şarkıcıların yorumladığı birçok şarkısıyla Türk Pop Müziği’ne imzasını atmış bir müzik adamı.

Albüm yapmadığı 10 yıl boyunca sahneye çıkmaya ve şarkılar yazmaya devam eden Onur Mete, sözü ve müziği kendisine ait 10 yepyeni şarkı ile 2 versiyondan oluşan, toplam 12 şarkının yer aldığı, adı “Ve Şarkılar” olarak belirlenen üçüncü albümü ile kaldığı yerden devam ediyor.

Onur Mete, Polat Yağcı yapımcılığında Poll Production etiketiyle raflarda yerini alacak “Ve Şarkılar” isimli yeni albümünden, özellikle dijital platformlarda yoğun ilgi gören söz ve bestesi kendisine, düzenlemesi Erhan Bayrak’a ait “Bu Aşktan Gidiyorum” ile yeni bir sayfa açıyor.

Radyolarda da sıkça duyduğumuz “Bu Aşktan Gidiyorum”un video klibi Onur Ercoşkun yönetmenliğinde Riva’da çekildi. Albüm fotoğraflarında da Onur Ercoşkun imzası yer alırken Onur Mete’nin yeni albümü oldukça renkli görsellerden oluşuyor.

“Ve Şarkılar” isimli Onur Mete’nin üçüncü albümünde düzenlemelerde Erhan Bayrak, Barış Özesener, Taner Çalık, Mert Ali İçelli, Alpay Göltekin ve Ercüment Vural’ın imzaları yer alırken albüm By-Rak Studios, Stüdyo Babajım, Kaya Müzik, Rec Müzik ve Marşandiz stüdyolarında kaydedildi.

EtiketlerOnur Mete Poll Production
ONUR METE“VE ŞARKILAR”Türkiye’nin en önemli söz yazarı ve bestecilerinden Onur Mete, üçüncü stüdyo albümü “Ve Şarkılar”ı Poll Production etiketiyle müzik severlere sunuyor.1995 yılında profesyonel müzik kariyerine vokalist ve gitarist olarak adım atan Onur Mete, 1997 ve 2002 yıllarında yayınladığı iki albüm ve farklı şarkıcıların yorumladığı birçok şarkısıyla Türk Pop Müziği’ne imzasını atmış bir müzik adamı.Albüm yapmadığı 10 yıl boyunca sahneye çıkmaya ve şarkılar yazmaya devam eden Onur Mete, sözü ve müziği kendisine ait 10 yepyeni şarkı ile 2 versiyondan oluşan,toplam 12 şarkının yer aldığı, adı “Ve Şarkılar” olarak belirlenen üçüncü albümü ile kaldığı yerden devam ediyor.Onur Mete, Polat Yağcı yapımcılığında Poll Production etiketiyle Mayıs 2012’in ikinci haftası raflarda yerini alacak “Ve Şarkılar” isimli yeni albümünden, özellikle dijital platformlarda yoğun ilgi gören söz ve bestesi kendisine, düzenlemesi Erhan Bayrak’aait“Bu Aşktan Gidiyorum”ile yeni bir sayfa açıyor. Radyolarda da sıkça duyduğumuz “Bu Aşktan Gidiyorum”un video klibi Onur Ercoşkun yönetmenliğinde Riva’da çekildi. Albüm fotoğraflarında da Onur Ercoşkun imzası yer alırken Onur Mete’nin yeni albümü oldukça renkli görsellerden oluşuyor.“Ve Şarkılar” isimli Onur Mete’nin üçüncü albümünde düzenlemelerde Erhan Bayrak, Barış Özesener, Taner Çalık, Mert Ali İçelli, Alpay Göltekin ve Ercüment Vural’ın imzaları yer alırken albüm By-Rak Studios, Stüdyo Babajım, Kaya Müzik, Rec Müzik ve Marşandiz stüdyolarında kaydedildi.
ALBÜMLER
Onur Mete
Onur Mete
Poll Production
01.01.2012
Türkiye’nin en önemli söz yazarı ve bestecilerinden Onur Mete, üçüncü stüdyo albümü "Ve Şarkılar'ı müzikseverlere sunuyor.

1995 yılında profesyonel müzik kariyerine vokalist ve gitarist olarak adım atan Onur Mete, 1997 ve 2002 yıllarında yayınladığı iki albüm ve farklı şarkıcıların yorumladığı birçok şarkısıyla Türk Pop Müziği’ne imzasını atmış bir müzik adamı.

Albüm yapmadığı 10 yıl boyunca sahneye çıkmaya ve şarkılar yazmaya devam eden Onur Mete, sözü ve müziği kendisine ait 10 yepyeni şarkı ile 2 versiyondan oluşan, toplam 12 şarkının yer aldığı, adı "Ve Şarkılar' olarak belirlenen üçüncü albümü ile kaldığı yerden devam ediyor.

Onur Mete, "Ve Şarkılar' isimli yeni albümünden, özellikle dijital platformlarda yoğun ilgi gören söz ve bestesi kendisine, düzenlemesi Erhan Bayrak'a ait "Bu Aşktan Gidiyorum' ile yeni bir sayfa açıyor. Radyolarda da sıkça duyduğumuz "Bu Aşktan Gidiyorum”un video klibi Onur Ercoşkun yönetmenliğinde Riva’da çekildi. Albüm fotoğraflarında da Onur Ercoşkun imzası yer alırken Onur Mete'nin yeni albümü oldukça renkli görsellerden oluşuyor.

'Ve Şarkılar' isimli Onur Mete’nin üçüncü albümünde düzenlemelerde Erhan Bayrak, Barış Özesener, Taner Çalık, Mert Ali İçelli, Alpay Göltekin ve Ercüment Vural’ın imzaları yer aldı.



1. Gidebilirsen

2. Bu Aşktan Gidiyorum

3. Ayrılıkname

4. Haberim Yok

5. Çıkmaz Sokak

6. Sepet Havası

SIRADAKİ HABER