Adrien Brody Türkiye'ye Geliyor!

Oscar ödüllü oyuncu Adrien Brody, Türkiye'ye geliyor! Ünlü oyuncuyu yakından görmek için heyecan verici bir fırsat. Detaylar için tıklayın!

Adrien Brody Türkiye'ye Geliyor!

2002 yılında “Piyanist” filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan 51 yaşındaki ünlü aktör Adrien Brody, Türkiye'ye geliyor. Brody, David Wachs (Toric Films LLC) ve Galip Güner'in (Statü Pictures) yapımcılığını üstlendiği "Kızımın Arkadaşı" adlı filmin başrolünde yer alacak. Filmde Adrien Brody'ye Avustralyalı yıldız Nicky Whelan eşlik edecek. Yönetmen koltuğunda ise Ojan Missaghi oturacak. Laneya Grace, Shima Ryan ve Türk oyuncu Duygu Mercan da filmin kadrosunda yer alacak.

Çekimler İstanbul'da Başlıyor

Film, İstanbul'da çekilecek ve Galata Kulesi, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı ve Kapalıçarşı gibi tarihi mekânlarda çekimler gerçekleştirilecek. Psikolojik gerilim temalı film, Ekim ayında çekimlere başlayacak ve 2025 yılında dünya genelinde aynı anda vizyona girecek.

"Kızımın Arkadaşı" Filminin Konusu

"Kızımın Arkadaşı" filmi, şöhret ve servet hayalleri peşinde koşan genç ve masum bir model olan Lola'nın hikayesine odaklanıyor. Lola, her şeyi göze alarak hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken yaşadığı zorluklar ve karşılaştığı olaylar filmde izleyicilere aktarılacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2024, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER