Aile Fotoğrafları ve Duygusal Anlar

Aile fotoğrafları, sevgi dolu anıları ve duygusal anları hatırlamak için en güçlü araçtır. Birlikte geçirilen zamanın değerini anlamak için aile fotoğraflarınızı çektirin ve özel anlarınızı ölümsüzleştirin.

Aile Fotoğrafları ve Duygusal Anlar

Tayfur, fotoğrafa "İşte benim çekirdek ailem. İnanın süslü püslü resimlerden çok daha güzel bi resim benim için bu... Tam bir Türk ailesi değil miyiz? Yatakta çocuklar, yanı başımda eşim... Allah isteyen herkese nasip etsin. Aile her şeydir. Efe'min tam 3 tane kız kardeşi oldu. Mustafa Aydın biz senden razıyız... Allah da seni başımızdan eksik etmesin babişkoo" notunu düştü.


Aile Fotoğrafları ve Duygusal Anlar

ONLARI İLK KEZ BÖYLE GÖRDÜK


Aile Fotoğrafları ve Duygusal Anlar

Kimi bebeklerinin fotoğraflarını milyon dolarlara sattı, kimi ise bu anı ölümsüzleştirip gururla sergiledi... İşte magazin basınının en ünlü bebekleri ve kamerayla ilk tanışma anları...


Aile Fotoğrafları ve Duygusal Anlar

'KAPI KAPANIRKEN SARILDIK BİRBİRİMİZE' 2019 yılında Caner Erdeniz ile nikah masasına oturan Müge Boz, 1 Haziran'da ikinci kez anne oldu. Boz, doğum fotoğraflarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı; altına duygusal bir de mesaj yazdı: "İşte doğuma giderken böyleydik... Tabi sezeryan olması her şeyi o kadar farklılaştırdı ki; ilk doğum deneyimime göre. Kutlama enerjisiyle girdim doğumhaneye, Vina ilk anlardan itibaren hastanede bizimleydi. Önceden sormuştum ona 'kardeşini nerede beklemek istersin' diye, 'hastanede sizinle' demişti. En son kapı kapanırken kalp yolladık birbirimize, sarıldık.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER