Angus T. Jones - Çocuk Yıldızın Öyküsü

Angus T. Jones'un çocuk yıldızlığından yetişkinliğe geçiş sürecini ve hayatındaki dönüm noktalarını keşfedin. Ünlü oyuncunun kariyerindeki değişimleri ve başarılarıyla ilgili ilginç detaylar burada!

Angus T. Jones - Çocuk Yıldızın Öyküsü

Bu küçük yıldızların bazıları, henüz çocuk yaşta şöhrete kavuşur ve hızla zirveye çıkarlar. Bazıları bu süreçte kazandıkları parayı sağlıklı bir şekilde yönetirken, bazıları ise savurganlık yaparak zorluklarla karşılaşırlar. İşte bu çocuk yıldızlardan biri de Angus T. Jones'un ta kendisi...


Angus T. Jones - Çocuk Yıldızın Öyküsü
Küçücük Yaşında Servet Kazandı

Angus T. Jones, küçük yaşta çok izlenen bir dizinin kadrosuna katıldı ve dizi büyük bir başarı elde edince büyük paralar kazandı. Ancak zamanla bakış açısı değişen Jones, dizi bittikten sonra oyunculuğa veda etti ve kendine farklı bir yol çizdi.

En Çok Kazanan Çocuk Yıldız Oldu

Two and a Half Men dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Angus T. Jones, bölüm başına 350 bin dolar kazanarak kendi yaşıtları arasında en çok kazanan çocuk yıldızlardan biri oldu. Ancak 2012 yılında diziden ayrıldıktan sonra kameralardan uzak durmayı tercih etti.


Angus T. Jones - Çocuk Yıldızın Öyküsü
'O Diziyi İzlemeyin, Kafanızı Pislikle Doldurmayın'

Jones, yoğun dini inancı nedeniyle TV dünyasından ayrıldı ve TV'nin insanların zihinlerine yaptığı olumsuz etkiler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dizideki deneyiminden sonra TV dünyasını "pislik" olarak nitelendiren Jones, izleyicileri de Two and a Half Men dizisini izlememeye çağırdı.


Angus T. Jones - Çocuk Yıldızın Öyküsü
Beş Yaşında Oyunculuğa Başladı

Oyunculuğa 5 yaşında adım atan Angus T. Jones, Two and a Half Men dizisine 10 yaşında katılarak büyük bir çıkış yakaladı. 2010 yılında TV dünyasının en çok kazanan çocuk yıldızlarından biri olan Jones, diziye veda ettikten sonra kamera karşısına geçmedi.


Angus T. Jones - Çocuk Yıldızın Öyküsü
Başrol Oyuncusu Diziden Kovulmuştu

Two and a Half Men dizisinde başrolde yer alan Charlie Sheen, diziden ayrılma nedenleri ve dizinin yaratıcısı Chuck Lorre ile yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu kovulmuştu. Sheen'in yerine Ashton Kutcher geçerken, Angus T. Jones dizideki rolüne devam etti ve dizinin final yapmasına kadar ekranlarda yer aldı.


Angus T. Jones - Çocuk Yıldızın Öyküsü
Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER