Bennifer Ayrılık Söylentileri

Hollywood'un ünlü çifti Bennifer'in ayrılık söylentileri medyayı sallıyor. İkilinin ilişkisi hakkındaki dedikoduların ardındaki gerçek ne? Detaylar burada.

Bennifer Ayrılık Söylentileri

Son gelen söylentilere göre yaşlarına rağmen sokaklarda genç sevgililer gibi aşk dolu anlar yaşayan Bennifer çifti, artık aynı evi paylaşmıyor gibi görünüyor. Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in ilişkisi hakkında çeşitli dedikodular dolaşıyor.

Evlerini Ayırdılar mı?


Evlerini Ayırdılar mı?

TMZ sitesine göre, 51 yaşındaki Ben Affleck'in karısından ayrıldığı ve eski eşi Jennifer Garner'ın evine yakın bir evde yaşamaya başladığı iddia ediliyor. Lopez ile Affleck'in bir süredir ayrı yaşadıkları ve ayrılık sürecinde oldukları konuşuluyor. Ayrıca, Affleck'in sol elinde hala alyansını taşıdığı da dikkat çekiyor.


Bennifer Ayrılık Söylentileri

Haberlere göre, Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in evliliklerini kurtarmak adına terapiye gittikleri ancak ilişkilerinin istedikleri gibi ilerlemediği konuşuluyor. Bir süre önce Lopez'in Beverly Hills'te kendi başına ev aradığı da gündeme gelmişti.


Bennifer Ayrılık Söylentileri

Çiftin aralarının iyi olmadığı, Lopez'in Affleck'in dağınıklığından rahatsız olduğu ve Affleck'in bazı alışkanlıklarından vazgeçmediği iddia ediliyor. Geçmişte evliliklerinde sorun yaşayan ve ayrılan Bennifer çiftinin bu kez ilişkilerinde zorlu bir dönemden geçtikleri konuşuluyor.


Bennifer Ayrılık Söylentileri
Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER