Elon Musk'ın Özel Hayatı ve Çocukları

Elon Musk'ın özel hayatı ve çocukları hakkında merak ettiğiniz her şey! İş hayatının yanı sıra aile hayatıyla da dikkat çeken Elon Musk'ın çocuklarıyla ilgili detaylar burada.

Elon Musk'ın Özel Hayatı ve Çocukları

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr

Teknoloji devi Tesla ve SpaceX'in kurucusu, Twitter'ın (yeni adıyla X) sahibi olan Elon Musk, sadece kariyeriyle değil aynı zamanda özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. İş dünyasındaki başarılarıyla tanınan dünyaca ünlü iş insanı, aynı zamanda altı çocuk babasıdır.

İlk Evliliği ve Aile Hayatı


İlk Evliliği ve Aile Hayatı

Musk, 2000-2008 yılları arasında yazar Justine Wilson ile evlenmiş ve bu evlilikten altı çocuğu olmuştur. Ancak çiftin ilk bebeği, 10 haftalıkken hayatını kaybetmiştir.

Çocuklarının Sayısı ve Annesi


Çocuklarının Sayısı ve Annesi

İlk evliliğinden altı çocuğu olan Elon Musk, 2010-2012 ve 2013-2016 yıllarında iki kez evlendiği Talulah Riley'den çocuğu olmamıştır. Ünlü müzisyen Grimes ile ilişkisinden üç çocuğu olan Musk, ayrıca Neuralink şirketi yöneticisi Shivon Zilis ile ilişkisinden bir kız bir erkek ikiz babasıdır. Zilis'in doğum yapması Temmuz 2022'ye kadar gizli kalmıştır.

Son olarak Musk'ın Zilis ile üçüncü bir çocuğunun dünyaya geldiği ve toplamda 12 çocuğa sahip olduğu ortaya çıkmıştır. Çocuğun adı ve cinsiyeti henüz açıklanmamıştır. Musk, "gizli bebek" ifadesinin yanlış olduğunu belirterek, çevresindeki insanların bebeğin beklenen bir durum olduğunu bildiğini söylemiştir.


Elon Musk'ın Özel Hayatı ve Çocukları

Dünya Nüfusunun Azalması Endişesi


Dünya Nüfusunun Azalması Endişesi

Elon Musk, daha önce dünya nüfusunun azalması konusundaki endişelerini dile getirmiş ve birçok ülkenin doğum oranının istenilen seviyenin altında olduğunu belirtmiştir. Bu konudaki endişelerini açıklayan Musk, dünya nüfusunun azalması konusunda gerçek bir problemin olduğunu vurgulamıştır.


Elon Musk'ın Özel Hayatı ve Çocukları

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER