Esra Dermancıoğlu'nun Cilt Bakımı Sonrası Açıklamaları

Esra Dermancıoğlu'nun cilt bakımı rutini hakkında verdiği detaylı açıklamaları keşfedin. Ünlü oyuncunun güzellik sırlarını öğrenin ve cilt bakımı ipuçları alın.

Esra Dermancıoğlu'nun Cilt Bakımı Sonrası Açıklamaları

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Nişantaşı'nda bir klinikten cilt bakımı yaptırdıktan sonra görüntülendi. Önceki gün gerçekleşen bu ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dermancıoğlu, Cannes Film Festivali'ne katılan meslektaşlarının kıyafet tercihlerini eleştirmesinin ardından aldığı tepkilere açıklık getirdi.

"Bana kızmışlar. Kendi fikrimi söyledim. 'Sinema tarafında olsak ne güzel olur' dedim, onlar biraz çıplaklığa takılmış. Çıplaklık meselesini ben söylüyorsam takılmamaları lazım."

  • Geçtiğimiz mayıs ayında Cannes'da düzenlenen film festivalindeki meslektaşlarının giyim tarzlarına dair yaptığı eleştirilerle dikkat çeken Esra Dermancıoğlu, görüşlerine sahip çıktı.
  • Oyuncu, tartışmalı açıklamalarının arkasında durarak, sinema dünyasında daha fazla sanat ve içerik odaklı çalışmaların olmasını arzuladığını belirtti.
Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2024, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER