Funda Arar Müzik Sektöründeki Değişimi Değerlendirdi

Funda Arar, müzik sektöründeki değişimleri ve gelişmeleri değerlendiriyor. Ünlü şarkıcının sektördeki etkisi ve yeni trendler hakkındaki görüşleri burada!

Funda Arar Müzik Sektöründeki Değişimi Değerlendirdi

Funda Arar, müzik sektöründeki değişimleri Girne Rocks Hotel'de sahne alırken değerlendirdi. Arar, "Şarkılar, klipler ve konserler. Enerjinizi neye bağlıyorsunuz?" sorusuna, "Mesleğimi ve işimi seviyorum. Günümüz müzik sektörü artık eskisi gibi değil. Eski zamanlarda bir albüm çıkarır ve o albüm sizi uzun süre taşırdı. Ancak şimdi tüketim hızı çok yüksek. Sosyal medya ve dijital platformlar var. Bu durumda her şey daha hızlı tükeniyor. Bu nedenle sürekli üretmek gerekiyor" şeklinde yanıtladı.

Arar, "Bazıları, sosyal medya ve dijital platformların öne çıkmasıyla şarkı kalitesinin düştüğünü iddia ediyor" yorumuna ise, "Elbette harika şarkılar da var ancak bazen içi boş eserler de karşımıza çıkabiliyor. Sanatın ve müziğin sanatsal yönü biraz geride kaldı gibi görünüyor. Biz, işimizi yaparken duygusal ve sanatsal yönü ön planda tutuyoruz. Melankoliyi seviyoruz çünkü duygusal bir toplumuz. İçtenlikle yapılan şarkılar her zaman ön planda oluyor" dedi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER