Gözde Modellerden Romantik Akşam

Göz alıcı ve romantik akşam kıyafetleri ile unutulmaz bir geceye hazır olun! En şık ve trend gözde modellerle romantizmin keyfini çıkarın.

Gözde Modellerden Romantik Akşam

Son dönemin en popüler top modellerinden biri olan 28 yaşındaki Kendall Jenner ile müzik dünyasının ünlü ismi Bad Bunny, romantik bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Paparazzilerin objektiflerine takılan çift, korumacı bir şekilde restorana giriş yaparken görüntülendi. 30 yaşındaki Bad Bunny, gece vakti bile güneş gözlüklerini çıkarmadan eşlik ettiği Jenner'a gülümsemelerle bakmasıyla dikkatleri üzerine çekti.


Gözde Modellerden Romantik Akşam

Uyumlu Giyim Tarzları


Uyumlu Giyim Tarzları

Jenner ve Bad Bunny, gece boyunca birbirlerine uyumlu bir şekilde giyinmişti. Özel bir gece kulübünde vakit geçiren çift, mutlu bir şekilde ayrıldı. Tanıkların ifadesine göre gece boyunca sürekli olarak birbirlerine ilgi gösterdiler. İkili, ilişkilerine ikinci bir şans verdi ve duygularını iyice ölçüp tartmak için yavaş adımlarla ilerliyorlar.


Gözde Modellerden Romantik Akşam
  • Paris'te düzenlenen Vogue World Paris etkinliğinde podyuma çıktılar.
  • Porto Riko'da romantik bir tatil geçirdiler.
  • İlişkileri yolunda iyi giden çift, ayrılığın ardından tekrar bir araya geldi.

Geçen yılın son dönemindeki ayrılıklarının ardından herhangi bir tartışma yaşanmadığı için geri dönüşleri kolay oldu. Jenner'ın eski sevgilisi Devin Booker ile kısa bir süreliğine yeniden bir araya geldiği söylentileriyle çıkan haberlere rağmen, Bad Bunny, Jenner'ı geri kazanmak için çaba sarf etti ve başarılı oldu.


Gözde Modellerden Romantik Akşam
Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER