Kelly Bensimon'un Düğün Hayali Yarım Kaldı

Ünlü isim Kelly Bensimon'un hayalini kurduğu büyülü düğün, beklenmedik bir şekilde yarım kalır. Aşk ve umut dolu bu hikaye, sürprizlerle dolu!

Kelly Bensimon'un Düğün Hayali Yarım Kaldı

Hayallerin gerçeğe dönüşmediği zamanlar ne yazık ki var. TV dünyasının ünlülerinden Kelly Bensimon da bu acı gerçeği yaşayanlardan biri. Sevdiği adamla evlenmek için heyecanla gün sayarken, düğün hazırlıkları tamamlanmışken, bütün planlar suya düştü. Düğüne sadece 4 gün kala nişanları bozuldu ve düğün iptal edildi.

Kelly Bensimon'un İkinci Evliliği


Kelly Bensimon'un İkinci Evliliği

56 yaşındaki Kelly Bensimon, ilk evliliğinden sonra 27 yıl sonra ikinci kez evlenme heyecanı yaşıyordu. İlk evliliğinden iki kız çocuğu olan Bensimon, Scott Liner ile mutlu bir birliktelik sürdürüyordu ve evlenmeye hazırlanıyordu. Ancak düğününe sadece 4 gün kala yaşanan ayrılık kararı, Kelly Bensimon'un hayallerini yıktı.

Ayrılık Kararının Ardındaki Neden


Ayrılık Kararının Ardındaki Neden

Kelly Bensimon'un nişan bozulmasının sebebi ise oldukça ilginç. Reality şov Real Housewives of New York City'de tanınan Bensimon, nişanlısı Scott Liner'ın evlilik anlaşması imzalamaya yanaşmaması nedeniyle ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Anlaşma imzalamayı reddeden Liner, nişanın bozulmasına neden oldu. Bensimon, bu anlaşmanın kendisi için "kırmızı çizgi" olduğunu belirtti ve Liner'ın bu kararına şaşırdığını dile getirdi.

Süreci Yorumlayan Kelly Bensimon


Süreci Yorumlayan Kelly Bensimon

Kelly Bensimon, Liner'ın anlaşma imzalamayı reddetmesiyle ilgili olarak "Evlilik öncesinde birbirimizi korumamız gerektiğini anlaması gereken birisinin bu tutumu beni şaşırttı. Kaderin ellerine teslim olmayı reddettim" ifadelerini kullandı. Düğün iptal olunca Bensimon, kızlarıyla birlikte tatile çıkmaya karar verdi.


Kelly Bensimon'un Düğün Hayali Yarım Kaldı
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2024, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER