Nükhet Duru'nun Yaşam Felsefesi

Nükhet Duru'nun yaşam felsefesi, müziğe olan tutkusundan, sanata olan bağlılığından ve pozitif enerjisinden ilham alıyor. Ünlü sanatçının hayata bakış açısını keşfedin.

Nükhet Duru'nun Yaşam Felsefesi

Nükhet Duru, YouTube'da yayınlanan ‘Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?’ programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, "Düştüğünüzde, en kötü halinizle kendinizi kaldırmak ve hayata bir daha karışmakla ilgili nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?” sorusunu cevapladı.

Neşenin İcat Edilebilir Bir Şey Olduğuna İnanmak


Neşenin İcat Edilebilir Bir Şey Olduğuna İnanmak

Neşe icat edilebilir bir şeydir diyen Nükhet Duru, yaşadığı zorlukları iş yaratarak atlattığını belirtti. "Yaşıyor muyum?" sorusunu kendisine sorduğunda hayata tutunma gücü bulduğunu vurgulayan sanatçı, neşenin gözden kaçırılmaması gerektiğini ve neşeyi bulmanın niyetle alakalı olduğunu ifade etti.

İyilik Yapmanın Gücü


İyilik Yapmanın Gücü

"İyilik yapıldıkça güzel şeyler olur" diyen Nükhet Duru, mutluluğun karşılıklı bir süreç olduğunu ve kendisiyle barışık olmanın önemine değindi. Kendimizle oyun arkadaşı olmayı başardığımızda sıkıntıları bertaraf edebileceğimizi belirten Duru, iyilik yapmanın geri dönüşünün kesin olduğunu vurguladı.

Yaşamın Anlamı ve İz Bırakma Çabası


Yaşamın Anlamı ve İz Bırakma Çabası

Nükhet Duru, "Yaşadım demek için ne yapmalı?" sorusuna yanıtında, herkesin yaşadığı izlerle anılacağını ve yaşanılanları konuşturmanın önemli olduğunu belirtti. Kendi mutluluğunu ve huzurunu sağlamanın, çevresindeki insanlarla iyi ilişkiler kurmanın değerini vurgulayan Duru, yaşamın anlamını keşfetmek için her anın değerli olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER