Olaylı Boşanma Hikayesi

Duygusal bir yolculukla dolu olan olaylı boşanma hikayesi, yaşanan zorluklar ve sonunda bulunan huzurun anlatıldığı etkileyici bir öykü.

Olaylı Boşanma Hikayesi

Bu tür olaylı boşanmalar zincirine yeni bir halka daha eklendi. Ünlü oyuncu ve sunucu olan Alice Evans, bir zamanlar evlilik kurduğu ve iki çocuk dünyaya getirdiği eski kocasına dudak uçuklatan suçlamalarla yüklendi.


Olaylı Boşanma Hikayesi

Oyuncu Ioan Gruffudd ile evliliğinden iki kız çocuk annesi olan 55 yaşındaki Evans, Gruffudd'un çocukları bile aç kalacak hale gelmişken sevgilisine pahalı takılar ve mücevherler alarak umursamaz davrandığını iddia etti.


Olaylı Boşanma Hikayesi

Evans, eski eşinin kendisini boşayacağını bile basından öğrendiğini dile getirdi. Boşanma davası sırasında ortaya çıkan belgelere göre Gruffudd, kızları Ella ve Elsie'nin velayetini Evans'a bırakmış ancak maddi destek konusunda yetersiz kaldığını iddia etti.


Olaylı Boşanma Hikayesi
  • Eski eşinden düzenli nafaka ödemesini talep eden Evans, Gruffudd'un nişanlısına yaptığı lüks harcamaları eleştirdi.
  • Evans, maddi sıkıntılar yaşadığını ve çocukları için yeterli bakımı sağlayamadığını belirtirken, Gruffudd'un nişanlısına Rolex saatler ve mücevherler aldığını iddia etti.
  • Boşanma sürecinde yaşadığı maddi zorlukları sosyal medyada paylaşan Evans, iş bulma konusunda da sıkıntılar yaşadığını dile getirdi.

Alice Evans'ın maddi destek talepleri ve boşanma sürecinde yaşadıkları gündeme bomba gibi düştü. Bu karmaşık ve duygusal süreçte taraflar arasındaki anlaşmazlıklar devam etmekte.


Olaylı Boşanma Hikayesi

Olaylı Boşanma Hikayesi
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER