Prenses Eugenie'nin Duvağı Olmayan Gelinliği ve Sıradışı Tercihi

Prenses Eugenie'nin düğününde giydiği duvağı olmayan gelinliği ve sıra dışı tercihiyle dikkatleri üzerine çekti. Detaylar haberimizde!

Prenses Eugenie'nin Duvağı Olmayan Gelinliği ve Sıradışı Tercihi

Ama o gelinin büyük gününde başka bir ayrıntı daha dikkat çekti...


Ama o gelinin büyük gününde başka bir ayrıntı daha dikkat çekti...

Onca özenli ve iddialı gelinliğinin bir duvağı yoktu. Üstelik sırtı da açıktı ve tam sırtının ortasında uzaktan bile görünen bir yara izi vardı. Sanki gelinliğin modeli, duvak takmaması tamamen o yara izini göstermeye zemin hazırlamıştı. Gerçekten de durum tam da öyleydi. Bugün o gelin, annesine öyle bir gelinliği giymeye kendisini cesaretlendirdiği için herkesin gözleri önünde teşekkür etti.

Duvaksız Gelin Olmuştu


Duvaksız Gelin Olmuştu

Bu sözünü ettiğimiz gelin, 2018 yılında Jack Brooksbank ile evlenen Prenses Eugenie... Kral Charles'ın hayatı skandallarla dolu kardeşi Prens Andrew'un eski eşi Sarah Ferguson ile evliliğinden dünyaya gelen Prenses Eugenie, bugün o gösterişli törenle evlendiği Brooksbank ile iki çocuklu ve mutlu bir evlilik sürdürüyor. Bugün de o gelinliği için annesi Sarah Ferguson'a sonsuza kadar minnettar kalacağını belirtti.

Verdiği Cesaret İçin Övgü Topladı


Verdiği Cesaret İçin Övgü Topladı

Her ne kadar kuzeni Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın bir bebek beklediği haberi o törende aileye duyurulup gelin biraz gölgede kalsa da Prenses Eugenie, özellikle gelinlik tercihiyle uzun süre gündemde kaldı. O dönemde de yara izini cesaretle sergilediği için övgü almıştı.

Düğünden 16 Yıl Önceki Ameliyatın İzi


Düğünden 16 Yıl Önceki Ameliyatın İzi

Skolyoz hastası olan prenses 12 yaşında çok ciddi bir ameliyat geçirdi. Bu ameliyat sırtında genişçe bir iz bıraktı. Ameliyattan 16 yıl sonra prenses aslında tüm kadınlara cesaret verecek bir karar aldı. Hem de hayatının en önemli gününde... Prenses Eugenie, Skolyoz Farkındalık Haftası kapsamında bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Gelinliği Herkesi Şaşırttı


Gelinliği Herkesi Şaşırttı

Eugenie, o düğünde bütün dünyayı şaşırtıp, gelmiş geçmiş en şık kraliyet gelinlerinden biri olarak tarihe geçti. Aslında yaptığı giyim tercihleriyle sık sık eleştiriliyor Eugenie. Bu konuda tek rakibi de ablası Prenses Beatrice.

Gelinliğin Sırları


Gelinliğin Sırları

Prenses Eugenie'nin gelinliğinin gizlediği sırlara gelirsek... Bir İngiliz kraliyet ailesi üyesinin son yıllarda giydiği en güzel gelinlik olarak tarihe geçen gelinliğin çeşitli bölümlerinde Prenses Eugenie, ailesi ve evlendiği Jack Brooksbank'a özel dört tane simge vardı.

  • Bunlardan biri, İskoçya'yı temsil eden ve Prenses Eugenie'nin ailesinin bir şatosunun da bulunduğu Balmoral'ı simgeleyen deve dikeni deseniydi.
  • Fildişi rengi ise çiftin yaşadığı evin sembolüydü.
  • Prenses Eugenie aynı zamanda annesi Sarah Ferguson'ın İrlandalı köklerini temsil eden bir sembol de bulunduruyordu gelinliğinin üzerinde.
  • Gelinliğin arka kısmında, belin hemen yukarısında bulunan düğüm ise sıkı aile bağlarının simgesiydi.

Gelin Tacı Ayrı Konuşulmuştu


Gelin Tacı Ayrı Konuşulmuştu

O gün "belki de İngiliz kraliyet ailesinin bugüne kadarki en güzel gelini" diye nitelendirilen Prenses'in tacı da ayrı göz kamaştırdı. Bu taç Kraliçe 2. Elizabeth'in koleksiyonundan seçilmişti. Prenses'in gelinliğinin tamamlayan yakut taç, 1919 yılında ünlü bir Fransız tasarımcı tarafından yapıldı ve Ana Kraliçe'ye hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2024, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER