Prenses Leonor'un Zaragoza Onuruna Töreni

Prenses Leonor'un Zaragoza Onuruna Töreni'nde göz kamaştırıcı anlar! Kraliyet ailesi, törene ihtişam kattı. Prenses Leonor'un zarafeti ve inceliği tüm dikkatleri üzerine çekti.

Prenses Leonor'un Zaragoza Onuruna Töreni

İspanya Kralı Felipe ile Kraliçe Letizia'nın ilk göz ağrısı olan Leonor, geçen yıl 18 yaşına girdiğinde bir anda bütün dünyanın yıldızı haline geldi. Hatta kelimenin tam anlamıyla dünyanın her yerinde bir Leonor çılgınlığı başladı. Yine o dönemde popülerlik konusunda Kate Middleton'ın en yakın rakibi olarak gösterildi. Sonra bu yılın başında Kate aniden sağlığını kaybedince Leonor da biraz daha geri plana düştü dünya sahnesinde. Geçen yazdan bu yana askerlik görevini sürdüren Prenses Leonor ile ilgili yine arayı açacak bir gelişme yaşandı.

Leonor'a Zaragoza Unvanı Verildi


Leonor'a Zaragoza Unvanı Verildi

Gelecekteki görevinin yanı sıra güzelliği ile de dikkat çeken Leonor, bundan 38 yıl önce babası Felipe'ye verilen bir unvanla ödüllendirildi. Bugün Aljaferia Sarayı'nda düzenlenen törenle Leonor'a ülkesinde son derece saygın olarak kabul edilen "Zaragoza'nın Evlatlık Kızı" unvanı verildi. Törene askeri üniformasıyla katılan Leonor aynı törende Aragon Madalyası ile Cortes Madalyası da aldı.

Zaragoza'nın Evlatlık Kızı Onurunu Aldı


Zaragoza'nın Evlatlık Kızı Onurunu Aldı

Bu unvan ve madalyalar Prenses Leonor'a, Zaragoza kentine olan katkılarından ve bağlılığından dolayı verildi. Genç Prenses, ödüle Zaragoza Belediye Konseyi tarafından değer görüldü. Zaragoza'nın evlatlık kızı ve oğlu unvanı, sosyal, politik, ekonomik, kültürel ve bilimsel açıdan kente katkıda bulunanlara veriliyor.

Leonor Askerlik Eğitimine Devam Ediyor


Leonor Askerlik Eğitimine Devam Ediyor

Son bir yıldır İspanyol ordusunda askeri görevini sürdüren Prenses Leonor, askeri eğitimini sürdürüyor. Ülkesinde adet olduğu üzere kara, deniz ve hava kuvvetlerinde eğitim görecek olan Leonor, şu anda kara kuvvetlerinde eğitim alıyor. Gelecekte deniz ve hava kuvvetlerinde de eğitim alacak olan prenses, askeri alandaki yetkinliğini geliştirmeye devam edecek.


Prenses Leonor'un Zaragoza Onuruna Töreni
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER