Rüştü Onur Atilla ve Nez Aşkı

Rüştü Onur Atilla ve Nez'in heyecan dolu aşk hikayesi! İki genç arasındaki tutkulu ilişki, sürükleyici anlatımıyla sizi etkileyecek. Aşkın gücünü keşfetmeye hazır mısınız?

Rüştü Onur Atilla ve Nez Aşkı

Son dönemde kilo vermesiyle dikkat çeken Rüştü Onur Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. Boşanmadan sadece 20 gün sonra Atilla, şarkıcı Nez ile ilişkisini "İyi ki" mesajıyla sosyal medya hesabından duyurdu. Bu sürpriz aşkın ortaya çıkmasıyla Nez, yuva yıkmakla suçlandı ve sosyal medya hesabından bu iddialara cevap verdi.

Nez, "Evet, çok kısa bir süre önce bir ilişkiye başladım. Doğrudur. İlişkiye başladığımızda Rüştü boşanmış bir adamdı. Biz birkaç yıldır sadece sosyal medya üzerinden arkadaştık. Hayatta bazı şeylerin zamanlaması yoktur." şeklinde açıklamada bulundu.


Rüştü Onur Atilla ve Nez Aşkı

Rüştü ise ihanet iddialarını kabul etmedi ve "Nez ile tanışmamız mayıs ayının sonunda oldu. Boşanma süreci ve ilişkimiz arasında herhangi bir çakışma yoktur" dedi.


Rüştü Onur Atilla ve Nez Aşkı

Sinem Ayyıldız'ın Tepkisi


Sinem Ayyıldız'ın Tepkisi

Rüştü'nün eski eşi Sinem Ayyıldız, sosyal medyada sessizliğini bozarak, "Değerim anlaşılsın, herkes hak ettiğini yaşasın yeter" şeklinde bir mesaj paylaştı. Takipçilerinin yorumlarına da yanıt veren Ayyıldız, güçlü duruşuyla dikkat çekti.


Rüştü Onur Atilla ve Nez Aşkı

Rüştü'nün Açıklaması


Rüştü'nün Açıklaması

Rüştü, ilişkisinin boşanmadan sonra başladığını vurgulayarak, "Nez ve ben masumuz. Herkes istediği hayatı yaşayabilir. Biz tanınmış insanlar olduğumuz için günah keçisi ilan edildik. Eski eşime de mutluluklar diliyorum. Çocuklarım için susuyorum." açıklamasında bulundu.

2014 yılında evlenen çiftin, 2018 ve 2021 yıllarında doğan iki çocuğu bulunmaktadır. Rüştü, evlilik yıl dönümünde eski eşi için duygusal bir paylaşım yaparak, lise aşkıyla evlendiğini her fırsatta dile getirmiştir.


Rüştü Onur Atilla ve Nez Aşkı
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER