Seda Sayan Dans Sporları Organizasyonunda

Seda Sayan, dans sporları organizasyonunda yeteneklerini sergiliyor! Eğlence dolu anlar ve harika performanslarla dolu unutulmaz bir etkinlik sizi bekliyor.

Seda Sayan Dans Sporları Organizasyonunda

Seda Sayan, Dans Sporları Organizasyonunda

Üvey oğlunu desteklemek amacıyla Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş'ın davetlisi olarak düzenlenen organizasyona katılan ünlü şarkıcı Seda Sayan, etkinlikte keyifli bir gün geçirdi. Yarışmada dans sporu Latin standart kategorisinde birinci olan Artur'a madalyasını taktim eden Sayan, sporcuların performansını büyük bir ilgiyle izledi.

Seda Sayan, bedensel engeli olan tekerlekli sandalye kullanıcılarının sanat ve sporu buluşturan paradans tekerlekli sandalye spor gösterisini de büyük bir hayranlıkla takip etti. Sporcuların gösterdikleri performans karşısında duygusal anlar yaşayan Sayan, sporcuları alkışlayarak destek verdi.

Mehmet Arık'la Poz Verdi


Mehmet Arık'la Poz Verdi

Etkinlikte para dans sporcusu Mehmet Arık'la bir araya gelen Seda Sayan, Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş ve eşi Çağlar Ökten ile birlikte poz verdi. Renkli ve heyecan dolu organizasyonda keyifli anlar yaşayan Sayan, dans sporlarına verdiği destekle sporcuları motive etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER