Selen Görgüzel'in Magazin Gündemi

Selen Görgüzel'in Magazin Gündemi, ünlülerin son durumu, en yeni dedikodular ve magazin dünyasındaki en güncel haberlerle dolu. Kaçırılmayacak içerikler burada!

Selen Görgüzel'in Magazin Gündemi

Estetik haberleriyle adından sıkça söz ettiren Selen Görgüzel, son günlerde sahne performansı, cesur kombini ve iddialı dansıyla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyada olumsuz yorumlar alan şarkıcı, son olarak gündem olan kostümüyle poz verdi ve kendisini hedef tahtasına koyanlara tepkisini dile getirmişti.

İtibar Suikasti ve Tepkisi


İtibar Suikasti ve Tepkisi

Sosyal medyada kendisine yönelik eleştiri yağmuru üzerine sessizliğini bozan Selen Görgüzel, söz konusu kıyafetle verdiği pozu ve paylaşımıyla dikkat çekmişti. Gönderisinde yorumları kapatan Görgüzel, şu notu düşmüştü: "Yaptığınız itibar suikastı! Yeter artık kötü yorum yapmayın! Yeter! Bu nefret neden?"

Sahne Performansı ve Açıklamaları


Sahne Performansı ve Açıklamaları

Görgüzel, önceki gece Beşiktaş'ta sahne aldı. İzleyicilerle buluşmadan önce basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, "Ben bu sektörde hiç sahtekar olamadım. Biraz numara, biraz kadınsal cilve... Bunları ben hiç yapamadım." dedi. Ayrıca, sektöre mikrofon tutarak 16 yaşında başladığını ve bedellerini ödediğini belirtti.

Estetik ve Kişisel Tercihleri


Estetik ve Kişisel Tercihleri

Estetikleriyle de adından sıkça söz ettiren Selen Görgüzel, "Estetik benim hayatımın tam göbeğinde. Benim çocukluğumdan beri hevesim var aslında estetiğe." diyerek estetik tercihlerini ve doğallığa olan yaklaşımını açıkladı. Ayrıca, evlilik düşüncesine ilişkin samimi ifadeler kullanarak gelecek planlarından bahsetti.


Selen Görgüzel'in Magazin Gündemi

Hayranları ve İletişim


Hayranları ve İletişim

Görgüzel, hayranlarına hitaben, "Sizler benim ekmek kazanmamı sağlıyorsunuz. Ben sizleri gördüğüm zaman ekstra mutlu oluyorum. Sizler sayesinde halk ile bütünleşiyoruz." şeklinde duygusal ve samimi ifadeler kullandı. Ayrıca, ilişkilerde aradığı özellikleri ve geleceğe dair beklentilerini paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER