Şifanur Gül: Oyunculuğa Dair İtiraflar

Şifanur Gül, oyunculuğun sırlarını ve deneyimlerini paylaşıyor. Oyunculuk kariyeri hakkında samimi itiraflar ve ipuçları bu içerikte. Keyifli bir oyunculuk serüvenine hazır olun!

Şifanur Gül: Oyunculuğa Dair İtiraflar

"Kırmızı Oda", "Kuş Uçuşu", "Terzi" gibi başarılı yapımlarda kendini kanıtlayan Şifanur Gül, ekranda kendini izlerken zorlandığını itiraf etti. Oyuncu, bu durumu "Kendine uzun uzun maruz kalmak bana çok da keyifli gelmiyor. Her defasında başka bir şey fark etmeni sağlıyor; ama bunun yanında tabii ki gurur duyuyorum" sözleriyle dile getirdi.

Hayatındaki zor anlarla başa çıkmayı anlatan Gül, "Hayatınız boyunca en çok zorlandığınız anı nasıl aştınız" sorusuna şöyle cevap verdi: "Hayat bana hiçbir zaman içinden çıkılması imkânsız zorluklar yaşatmadı. Küçük durumları bazen çok büyüttüğüm olabiliyor. Kendime sürekli, birkaç saat ya da gün sonra bu anın kalmayacağını hatırlatıyorum öyle zamanlarda."

Değerli özelliklerini sorgulayan oyuncuya yöneltilen "Sahip olduğunuz en değerli özelliğiniz hangisi" sorusu üzerine Gül, "Asla pes etmemek" diye yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER