Sofia Vergara'nın Aşk Hayatı

Sofia Vergara'nın aşk hayatı hakkında merak ettikleriniz! Ünlü oyuncunun ilişkileri, evliliği, ayrılıkları ve aşk yaşamına dair tüm detaylar burada. Kaç yaşında evlendi? Kiminle birlikteydi? İşte tüm bilinmeyenler...

Sofia Vergara'nın Aşk Hayatı

Bir dönem Hollywood'un en popüler yıldızlarından biri olan Sofia Vergara, kariyeri ve güzelliğiyle olduğu kadar aşk hayatıyla da gündemde kalmış bir isimdir. Özel hayatı genellikle merak konusu olmuş, ilişkileri ve aşklarıyla sıkça magazin haberlerinde yer almıştır.

Evliliği ve Boşanma


Evliliği ve Boşanması

Vergara, geçmişte çok konuşulan bir aşk yaşamış ve bu ilişki evliliğe dönüşmüştü. O dönemde eşiyle birbirlerine olan tutkuları gözlerden kaçmıyordu. Ancak çocuk sahibi olma konusundaki farklılıklar nedeniyle evlilikleri son bulmuştu. Boşanma sürecinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmamış, saygı çerçevesinde ayrılıklarını tamamlamışlardı.

Yeni Aşkı


Yeni Aşkı

50'li yaşlarının sonunda, Vergara yeni bir aşka yelken açtı. Ortopedik cerrah Justin Saliman ile ilişkisi basına sık sık yansısa da ikili ilişkileri hakkında herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyordu. Ancak bir süre sonra, bir operasyon sonrasında Saliman'ın yanında olduğunu sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Akşam Yemeğinde Görüntülendiler


Akşam Yemeğinde Görüntülendiler

Vergara ve Saliman, geçtiğimiz akşam Beverly Hills'te romantik bir akşam yemeğine çıktılar. Sofia, sıradışı tarzıyla dikkat çekerken, Justin ise günlük kıyafetleriyle şıklığını konuşturdu. İkilinin mutlulukları objektiflere yansıdı ve sakin bir şekilde yolculuklarına devam ettiler.

Ayrılığı ve Yeni Hayatı


Ayrılığı ve Yeni Hayatı

Vergara'nın önceki evliliği Joe Manganiello ile büyük yankı uyandırmış ve çiftin ayrılığı geniş çapta tartışılmıştı. Sofia, çocuk sahibi olma isteği olmadığı için evliliği bitirdiğini belirtmişti. Şimdi ise Saliman ile yeni bir hayat kurmuş durumda. İkili, mutluluklarını sessiz ve sakin bir şekilde yaşamayı tercih ediyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER