Tori Spelling'in Estetik Macerası

Tori Spelling'in estetik macerası hakkında detaylı bilgiler. Ünlü oyuncunun estetik operasyonları, değişimleri ve yaşadığı deneyimler hakkında merak ettikleriniz burada!

Tori Spelling'in Estetik Macerası

Hollywood'un ünlü isimlerinden olan Tori Spelling, hayatındaki çeşitli dönüm noktalarını kendi hazırlayıp sunduğu podcast'inde paylaşmaya devam ediyor. Son olarak, 19 yaşındayken yaptırdığı ilk estetik operasyon deneyimini dinleyicileriyle paylaştı.

İlk Estetik Operasyon Macerası


İlk Estetik Operasyon Macerası

Tori Spelling, 19 yaşındayken o zamanki erkek arkadaşının tavsiyesiyle, bir alışveriş merkezinin içinde bulunan bir klinikte ilk göğüs estetiği operasyonunu geçirdiğini itiraf etti. Bu kararı, kötü bir erkek arkadaşın arkadaşının tavsiyesi üzerine almış.


Tori Spelling'in Estetik Macerası
  • O dönemde Beverly Hills'in dışındaki olağandışı bir yerde bulunan kliniği gören Spelling, kararından biraz şüphe etmiş olsa da gençliğin verdiği heyecanla operasyonu gerçekleştirmiş.
  • Operasyonun ardından eve götürülen Tori Spelling, ünlü isimler Alicia Silverstone ve Carmen Electra'nın bakımını aldığını belirtiyor.

Devam Eden Estetik Yolculuğu


Devam Eden Estetik Yolculuğu

19 yaşındaki ilk operasyonundan sonra göğüslerindeki deformasyon nedeniyle birkaç kez daha estetik operasyon geçiren Tori Spelling, bu alandaki deneyimleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2024, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER