Yuva Hasreti ve Boşanma

Yuva hasreti ve boşanma konulu içeriğimizde evlilikte yaşanan zorlukları ve boşanmanın etkilerini ele alıyoruz. İlişki problemleriyle baş etme ve yeni bir başlangıca adım atma konularına odaklanıyoruz.

Yuva Hasreti ve Boşanma

Ama olmadı, yürümedi... Başka bir ülkede doğup büyüyen karısı, çocuklarına rağmen "yuva hasreti" çekmeye başladı. Durum böyle olunca da ünlü çiftin evliliği büyük bir sarsıntı geçirdi ve sonunda yıkıldı. Ünlü müzisyenin, tanınmış bir oyuncu olan karısı, çocuklarını da alıp memleketine döndü. Hatta yeni bir aşka yelken bile açtı. Ama bir zamanlar onunla birlikte yaşadığı evinde bir başına kalan genç adamın toparlanması kolay olmadı. Hatta aradan geçen bunca zamanın ardından itiraf ettiğine göre boşanmanın ardından "perişan oldu." Bunu da artık kimseden saklamıyor.

Evliliğin Süresi ve Çocukları


Evliliğin Süresi ve Çocukları

Ünlü bir şarkıcı olan genç adamın evliliği sadece dört yıl sürdü. 2019 yılında başlayan iki çocuklu evliliği geçen yıl bitti. 28 yaşındaki Turner, bu evlilikten dünyaya gelen kızları 3 yaşındaki Willa ve 22 aylık Delphine'i de alıp çok özlediğini söylediği memleketi İngiltere'ye geri döndü. Joe Jonas ise ABD'de kaldı.

Yeni Aşk ve İtiraflar


Yeni Aşk ve İtiraflar

Sophie Turner, Joe Jonas'tan ayrıldıktan sonra varlıklı bir İngiliz aileye mensup olan Peregrine Pearson ile aşk yaşamaya başladı. Aslına bakılırsa Joe Jonas da son zamanlarda Stormi Bree ile yakınlaştı. Ancak Jonas, Turner ile evliliğinin bitişinin yarattığı üzüntüyü o kadar kolay atlatamadı. Bunu da bir şarkısında açık açık itiraf etti.

Tanışma Hikayesi ve Evlilik Teklifi


Tanışma Hikayesi ve Evlilik Teklifi

Turner ile Jonas, 2016 yılında Instagram üzerinden tanıştı. Birbirlerine yazdıkları direkt mesajlarla iletişimi sürdürdüler. Sophie Turner, bir röportajda olup biteni şöyle anlatmıştı: " Ortak arkadaşlarımız vardı. Uzun zamandır bizi birbirimizle tanıştırmaya çalışıyorlardı. Sonra Instagram'da birbirimizi takibe aldık. Sonunda da Joe bana mesaj gönderdi." İkili tanıştı ve aralarında bir aşk doğdu. 2017 yılında Jonas Turner'a evlenme teklif etti. Turner da hiç düşünmeden bu teklifi kabul etti. Sonunda da 2019 yılında önce Las Vegas'ta ani bir törenle evlendiler. Sonra da Fransa'da düğün yapıldı.

Yeni İlişkiler ve Ayrılık


Yeni İlişkiler ve Ayrılık

Ama bu iki küçük çocuk bile evliliği kurtarmaya yetmedi. Sophie Turner ve Joe Jonas yollarını ayırdı. Taht Oyunları (Game of Thrones) dizisiyle ünlenen Sophie Turner, bir süredir varlıklı bir İngiliz ailenin oğlu olan Peregrine Pearson ile birlikte. Joe Jonas da boşanmanın ardından Stormi Bree ile yakınlaştı.


Yuva Hasreti ve Boşanma
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER