Buzdolabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yeni bir buzdolabı seçerken unutmamanız gereken detaylar! İhtiyaçlarınıza ve tarzınıza en uygun modeli seçmek için bu ipuçlarını mutlaka göz önünde bulundurun.

Buzdolabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evde yenilik yapmayı düşünüyorsanız ve yeni bir buzdolabı arayışındaysanız, doğru seçimi yapmak için bazı önemli noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir.

Enerji Verimliliği ve Kapasite

Enerji verimliliği günümüzde büyük bir önem taşımaktadır. A++ veya A+++ enerji sınıfına sahip buzdolapları, çevreyi korumanın yanı sıra uzun vadede elektrik faturalarını da düşürebilir. Bu nedenle, enerji verimliliği yüksek bir model tercih etmek, çevresel etkileri azaltmanın yanı sıra ekonomik fayda da sağlayacaktır. Buzdolabının boyutu ve kapasitesi de ailenizin ihtiyaçlarına uygun olmalıdır.

Büyük aileler için geniş kapasiteli ve çok bölmeli buzdolapları ideal olabilirken, küçük aileler veya yalnız yaşayanlar için daha kompakt modeller tercih edilebilir. Mutfağınızdaki alanı ölçerek buzdolabının sığacağı yeri doğru belirlemek de önemlidir.

Akıllı Özellikler ve Kullanım Kolaylığı

Modern buzdolapları, dijital ekranlar, akıllı özellikler ve pratik fonksiyonlarla donatılmıştır. Sıcaklık kontrolü, hızlı dondurma, tatil modu gibi özellikler günlük kullanımı kolaylaştırır. Bazı akıllı buzdolapları ise internet bağlantısı ile uzaktan kontrol edilebilir ve içerik yönetimi sağlar.

Çok yönlü saklama alanları, gıdalarınızı düzenli ve kolay erişilebilir tutmanızı sağlar. Ayarlanabilir raflar, geniş kapı cepleri ve özel çekmeceler, buzdolabınızı düzenlemenize yardımcı olur. Taze meyve ve sebzeler için nem kontrolü sağlayan bölmeler ise gıdalarınızın daha uzun süre taze kalmasını sağlar.

  • Buzdolabı seçerken iç düzeni, raf sistemi ve ekstra özelliklerine dikkat etmek önemlidir. Su ve buz dispenseri, dijital ekran, hızlı dondurma gibi özellikler kullanım kolaylığı sağlar. Güvenilir markalar tercih etmek, uzun ömürlü ve kaliteli bir buzdolabı sahibi olmanızı sağlayacaktır.
  • Buzdolabınızı etkin kullanmak da önemlidir. Buzdolabının doğru yerleştirilmesi, iç sıcaklığın optimal seviyede tutulması ve düzenli temizliği, enerji tasarrufu sağlamanın yanı sıra yiyeceklerinizin daha uzun süre taze kalmasını da sağlayacaktır.
Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2024, 12:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tarafsız müzik
Tarafsız müzik - 1 hafta Önce

• Nil Karaibrahimgil sizce de çok özel bir isim değil mi? Özgür ve özgün bir kadın. Kendine has şarkı yazarlığı ve ses rengi ile farklı bir yerde. Özellikle 2000’lerde yaptığı 4 hit dolu albümüyle hafızalara kazındı. Hadi 2006 yılına gidip “Tek Taşımı Kendim Aldım” diyelim.

Tarafli
Tarafli - 1 hafta Önce

YENİLER
Radyo Hop Dedik Ayhan Afyon'da Kültür Sanat "Radyo Tiyatrosu Mevlana İdris'ten Masallar" Radyo Gündem TRT Radyo 1’den “Çaba” isimli radyo tiyatrosu Radyo Gündem Türkiye'de Radyo Yayıncılığı 97 Yaşında Medya Türkiye'nin hafızası TRT 60 yaşında Radyo Hop Dedik Ayhan Afyon'da Kültür Sanat "Radyo Tiyatrosu Mevlana İdris'ten Masallar" Radyo Gündem TRT Radyo 1’den “Çaba” isimli radyo tiyatrosu Radyo Gündem Türkiye'de Radyo Yayıncılığı 97 Yaşında Medya Türkiye'nin hafızası TRT 60 yaşında
İstanbul
booked.net
+27°C



Ödül
Kategoriler
Mirkelam müzik şirketi arıyor!

michaelshow.com 7 Eylül 2006 Perşembe Müzik
Mirkelam müzik şirketi arıyor!
Türk pop müziğinin başarılı yorumcusu Mirkelam D.M.C.’den ayrıldıktan sonra anlaştığı Pasaj Müziğin ekonomik sıkıntıya girmesinden dolayı tamamladığı albümünü müzik marketlere sunacak müzik şirketi arayışına girdi.

D.M.C. ile müzik marketlere sunduğu “Unutulmaz” adlı albümü ile yeniden gündeme gelen ve iki bin yılının en başarılı albümlerinden birine imza aran Mirkelam sonraki albümünde D.M.C’nin kendisine iyi promosyon yapmadığı gerekçesi ile firma ile yollarını ayırmış ve Pasaj Müzikle anlaşmıştı.

Edinilen bilgilere göre Pasaj Müzikle anlaşma yaptıktan sonra 40 bin dolar kaparo alan sanatçı albümünü tamamladıktan sonra geri kalan ödemeyi alamadı, bunun üzerine geri kalan 30 bin dolara yakın ödemeyi ödeme güçlüğü çeken yeni firmasının sanatçıya verememesi yüzünden yeni bir müzik şirketi arayışına geçen Mirkelam alacağı 40 bin doları Pasaj müziğe, geri kalan 30 bine dolara yakın meblağı da kendi albümünün masraflarına kullanarak albümünü yeni müzik şirketi ile pazara sunmanın hazırlıklarını yapıyor. Albümü için değişik müzik şirketleri ile görüşen sanatçı içinde D.M.C. ‘de yer aldığı firmalardan birisi ile anlaşarak Pasaj Müzikten ayrılıp müzik yolculuğuna devam edeceği öğrenildi.
Önceki Haber
RTÜK Öğretmenlere sertifika veriyor!
Sonraki Haber
Hayırlı Kandiller
Yorumlar

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

Yorum Yaz

Adınız ve Soyadınız*

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz*



Yeni Kod Oluştur
Güvenlik Kodu*



En Çok Okunanlar

Radyo
Hop Dedik Ayhan Afyon'da
Kültür Sanat
"Radyo Tiyatrosu Mevlana İdris'ten Masallar"
Radyo Gündem
TRT Radyo 1’den “Çaba” isimli radyo tiyatrosu
RADYO 24
En Çok Yorumlananlar

Kader Mahkumlarına Özel Program
Kader Mahkumlarına Özel Program

3 26 Şubat 2016 Cuma
Radyo Başakşehir

@RADYOCUYUZCOM tarafından gönderilen tweetler
Söyleşiler
Makaleler
İTÜ Radyosu'nun 80 Yıla Yaklaşan Yolculuğu
İTÜ Radyosu'nun 80 Yıla Yaklaşan Yolculuğu
“Radyo meditasyon ortamı sağlıyor”
“Radyo meditasyon ortamı sağlıyor”
Serdar Doğru haber.com'un sorularını yanıtladı.
Serdar Doğru haber.com'un sorularını yanıtladı.
Zor şartlarda yayına devam..
Zor şartlarda yayına devam..
Dinleyicimizle aile olmanın gururunu yaşıyoruz
Dinleyicimizle aile olmanın gururunu yaşıyoruz
Tüm Söyleşiler
+90212 451 3344
info@radyocuyuz.com
Facebook
Twitter
Instagram

Anasayfa Hakkımızda Künye Reklam Seçenekleri Kullanım Şartları Gizlilik Sözleşmesi Bize Ulaşın
Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © 2005 - 2024 radyocuyuz.com

Son Dakika Haberler×
İzmit
21°
TV REHBERİ
EKRANDA
MUCİZE LEZZETLER
E-bültenler
Günlük Egazete
Hürriyet Facebook
Hürriyet Twitter
Hürriyet Linkedin
Hürriyet Youtube
Hürriyet Instagram
© Copyright 2024 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
Kullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linklerikullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarınıve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Hürriyet sondakika haber ios uygulaması
Hürriyet sondakika haber android uygulaması

GİRİŞ
HABERLER
O gerçek star
Güncelleme Tarihi: Ağustos 01, 2001 01:52
O gerçek star
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2001 01:52
Tarkan, yarın piyasaya çıkacak yeni albümü ‘Karma’nın tanıtımını önceki akşam Laila'da gerçekleştirdi. Uzun bir aradan sonra ilk kez seyirci önüne çıkan Tarkan'ı izlemek için yaklaşık 4 bin 500 kişi Laila'ya koştu.

Kapıda ve içeride büyük izdiham yaşandı. Kalabalık yüzünden daha gece yarılanmadan içkiler tükendi. Tarkan, Deniz İşletmeleri'nden kiralanan bir şat üzerine kurulan sahnede, yeni albümünden ‘‘Kuzu Kuzu’’, ‘‘Hüp’’, ‘‘Verme’’ ve ‘‘Ay Ay’’ parçalarını seslendirdi. Sanatçı, konserde, basın toplantısında ve basın toplantısının ardından, iki saat içinde üç kez gömlek değiştirdi.

Deniz üzerindeki konser platformuna çıkmadan önce, 1 saat teknede bekleyen Tarkan, çok heyecanlandı. Teknede bulunanlara sık sık ‘‘İçerisi kabalalık mı, kaç kişi var’’ diye soran sanatçının heyecanı, Saat 22.00'den itibaren başlayan barkovizyon gösterisi sırasında iyice arttı. İzleyiciler, Laila'da sahnenin iki kenarına yerleştirilen dev ekranlarda sanatçının eski görüntülerini ve şarkılarını izlerken, Tarkan, teknede elleri titreyerek dolaştı. Saat 22.30'da tekneden sahneye çıkan Tarkan, karşısındaki kalabalığı görünce, dayanamayarak, ‘‘Bu ne kalabalık’’ diye çığlık attı. Tarkan, ‘‘Buradan o kadar güzel görünüyorsunuz ki, keşke siz de kendinizi görebilseydiniz... Beni çok heyecanlandırdınız’’ dedi.

Siyah gömleği ve siyah pantolonunu belindeki metal bir kemerle tamamlayan Tarkan, şarkılarını söylerken coşkuyla dans etti. Daha sonra bir basın toplantısı düzenleyen Tarkan, basın toplantısından sonra Dragon Restoran'da oluşturulan VİP bölümünde kendisini bekleyen sevgilisi Bilge'nin yanına koştu.

Mirkelam’ı severek dinliyorum

Tarkan, müzik çalışmaları dışında meditasyon ve yoga yaparak sessizliği dinlediğini söyledi. Son dönemde en çok Mirkelam'ın ‘‘Unutulmaz’’ parçasını sevdiğini söyleyen Tarkan, ‘‘Bu parça beni hüzünlendiriyor’’ dedi. Ülke ülke dolaştığını, burada gördükleri ve yaşadıklarıyla bakış açısının değiştiğini anlatan Tarkan, ‘‘Tarkan hep değişiyor ve değişecek. Kendimi geliştirmeyi seviyorum’’ dedi.

DAVETİYELER KARABORSADA


Gecenin davetiyeleri karaborsada satıldı.

Tarkan'ın albüm tanıtımı üç saat sürdü.

Tanıtım sanatçının eski kliplerinin barkovizyonda gösterilmesiyle başladı.

Tarkan 'Tarık M' adlı beyaz bir yatla geldi.

Sahne denizin üzerinde özel olarak kurulan platformdaydı. Sahnede Tarkan'la izleyeciler arasında tel vardı.

Basın toplantısı sırasında manken Neslihan Yavuzcan da soru sordu. Yavuzcan'ın, ‘‘Yoga yapıyor musun’’ sorusuna, Tarkan, ‘‘Evet yapıyorum. sessizliği dinliyorum’’ yanıtını verdi.

Tarkan, basın toplantısı sırasında Sibel Can'la göbek atmak istediğini ama onun kendisinden çok daha iyi olduğunu söyledi.

Tarkan'ı en önde izleyenler arasında sevgilisi Bilge Öztürk, Demet Şener, Nazan Öncel, Derin Mermerci, Deniz Seki vardı.

SIRADAKİ HABER