36,6564$% 0.01
40,0696€% -0.01
47,6351£% -0.01
3.536,86%0,03
3.001,74%0,03
10.862,14%0,20
Olay, sabah saatlerinde Merkez Mahallesi Esenler Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, 34 BR 2554 plakalı minibüs, cadde üzerinde ilerlerken önündeki 34 GSP 47 plakalı otomobilin sürücüsü aniden fren yaptı. Bu beklenmedik duruş, minibüsün kazaya sebep olmasına yol açtı.
Kaza sonrasında minibüs şoförü ve otomobil sürücüsü, araçlarından inerek hasarı değerlendirmeye başladı. Ancak, minibüs şoförü durumu polisle bildirmek istediğini belirttiğinde, otomobil sürücüsü hızla aracına binerek kaçmaya çalıştı.
Minibüs şoförü ve arkadaşları, otomobil sürücüsünü durdurmak için çaba gösterirken aralarında bir arbede yaşandı. Olay anı, çevredeki bir cep telefonuyla kaydedildi ve bu görüntülerde otomobil sürücüsünün aracında uyuşturucu bulundurduğu iddiaları öne sürüldü.
Elindeki Maddeyi Yutmaya Çalıştı
Görüntülerde, otomobil sürücüsünün elindeki bir maddeyi yutmaya çalıştığı açıkça görülüyor. Bu durum, olayın ciddiyetini artıran bir başka detay olarak dikkat çekti.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, çevredeki vatandaşlar da durumu şaşkınlıkla izledi. Yeniçağ gazetesinin haberine göre, bu tür kazaların önlenmesi için daha dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.
Denizli’de Ekmeğe ve Simide Zam Geldi