38,0415$% 0.04
41,4051€% -0.51
48,9072£% -0.53
3.678,08%-0,64
3.023,48%-0,67
9.044,64%-7,81
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Galatasaray’ın derbi davetini geri çevirdi. Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın, Ceferin ile yaptığı görüşmenin ardından, Slavko Vincic’in derbiye atanmasıyla ilgili Galatasaray Yönetimi, bu durumu eleştirdi.
Galatasaray, UEFA Başkanı’na gönderdiği davet mektubunda, “Yaşananlara ‘şahitlik’ etmeniz için sizi derbiye davet ediyoruz.” ifadesini kullandı. Ancak, Ceferin’in yanıtı beklenildiği gibi olmadı. UEFA Başkanı, Galatasaray’ın davetini kabul edemeyeceğini belirterek, “İşlerimin yoğunluğu sebebiyle Türkiye’ye gelemeyeceğim” şeklinde bir cevap verdi.
Bu gelişme, Galatasaray yönetimi tarafından hayal kırıklığıyla karşılandı. Ceferin’in derbiye katılmaması, futbol camiasında çeşitli tartışmalara yol açtı. Özellikle, UEFA’nın Türk futboluna olan ilgisi ve destekleyici rolü hakkında farklı görüşler dile getirilmeye başlandı.
Kaynak: Sporx
Trabzonspor’da Tim Jabol Folcarelli’nin Yaralanması