44,3584$% 0.05
51,5319€% 0.03
59,5556£% 0.13
6.507,42%2,07
4.566,98%2,11
13.045,73%0,89
02:00

Sırbistan’ın tarihi ve kültürel başkenti Belgrad’da düzenlenen Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Havalı Tabanca Takım yarı finalinde milli sporcularımız büyük bir başarıya imza attı. Yarışmaların sona ereceği gün olan yarın, takımımızın performansı dikkat çekti.
Yusuf Dikeç, Buğra Selimzade, Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz’dan oluşan milli temsilcimiz, yarı final maçında rakipleriyle 2-2 beraberliği sağlayarak büyük bir mücadele sergiledi. Bu sonuçla birlikte, Almanya ile oynanan düello maçına çıkma hakkı kazandılar.
Düello maçında Yusuf Dikeç ve Şimal Yılmaz, rakiplerine karşı üstün bir performans sergileyerek 16-2’lik bir skorla galip geldiler. Bu önemli zafer, milli takımımızı altın madalya maçına taşıdı.
Finalde Sırbistan ile karşılaşan sporcularımız, bu zorlu mücadelede 3-1’lik bir skorla galip gelerek altın madalyanın sahibi oldular. Bu başarı, Türk sporunun uluslararası alandaki gücünü bir kez daha kanıtladı.
Kaynak: Timetürk
Okan Buruk Apandisit Ameliyatı Geçirdi
1
Fenerbahçe, Samsunspor’u Dramatik Son Dakika Golüyle Yendi
2
Denizlispor, Sebat Gençlikspor’a 2-1 Mağlup Oldu
3
Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye Altın Madalya Kazandı
4
Jose Mourinho’dan Kayserispor Maçı Sonrası Değerlendirmeler
5
Galatasaray Şampiyonluk Kutlamaları Yenikapı’da Başladı
Türkiye’nin Net Sıfır Yolculuğunda 500 Milyar Dolarlık Dönüşüm Eşiği
Gelinim Mutfakta 2 Kasım 2026: Çeyrek Altını Tuğba Kazandı
Adıyaman’da Küçük Yusuf’un iyiliği gündem oldu: Yağmurda tekerlekli sandalyedeki arkadaşını unutmadı
Kırma dökme işi bitti: Laminant parke yerine takılacak…
Uzak Şehir’de Alya’nın Nar Aşermesi Cihan’ı Şüphelendiriyor
Galatasaray–Stuttgart Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Türkiye sigara içme oranında dünyada ikinci sırada
2 Kasım 2026 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var?
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın borç açıklaması gündem oldu: “Akrabaya verilmez”
Uzak Şehir 71. Bölüm Bu Akşam Kanal D’de Yayınlanacak mı?