38,0370$% 0.53
41,3616€% 0.25
49,4052£% 0.22
3.694,63%-0,17
3.031,59%-0,42
9.321,28%-4,99
Bu yıl voleybol tutkunlarını bir araya getirecek CEV Şampiyonlar Ligi Kadınlar Dörtlü Finali, büyüleyici İstanbul’da gerçekleştirilecek.
Karşılaşmalar, 3-4 Mayıs 2025 tarihleri arasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak ve voleybolseverler, Avrupa’nın en iyi dört takımının mücadelelerine tanıklık edecek.
Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Voleybol severler, 3-4 Mayıs 2025 tarihlerinde düzenlenecek bu muhteşem organizasyonda, Avrupa’nın en iyi dört takımının şampiyonluk mücadelesine tanıklık edecek.”
Bu büyük organizasyon hakkında düşüncelerini paylaşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, şunları söyledi:
“Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en prestijli turnuvası olan CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi Kadınlar Dörtlü Finali’ne 3-4 Mayıs 2025 tarihlerinde dünyanın en gözde şehri olan İstanbul’da ev sahipliği yapacak olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu önemli organizasyonun ülkemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm takımlara ve sporculara şimdiden başarılar diliyorum. Avrupa Voleybol Konfederasyonu’na (CEV) ve Başkanı Roko Sikiric’e de bu önemli organizasyonu Türkiye’ye emanet ettikleri için şükranlarımı sunuyorum.”
İstanbul’un eşsiz tarihi mirası ve voleybol için önemli bir merkez olma konumunu vurgulayan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Roko Sikirić ise, “İstanbul, 2018’den sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’ni düzenlemek için en ideal yerlerden biri. Türk voleybol severler son derece bilgili ve tutkulu; ayrıca uluslararası birçok taraftarı da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Yerel ortaklarımıza ve özellikle de Türkiye Voleybol Federasyonu’na, bu muhteşem etkinliğin gerçekleştirilmesinde bizimle birlikte çalışmaya hazır oldukları için teşekkür ediyorum.” dedi.
Kaynak: Sporx
Alagöz Holding Iğdır FK, Serkan Asan’ı Transfer Etti