36,6823$% 0.08
39,9744€% 0.11
47,4580£% -0.03
3.528,08%0,34
2.991,47%0,24
10.840,59%1,05
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu play-off aşamasında, evinde 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Anderlecht ile 2-2 berabere kalarak bir üst tura yükseldi. Sarı-Lacivertliler, bu sonuçla birlikte önemli bir başarı elde etti.
Maç sonrası, Fenerbahçe’nin deneyimli stoperi Milan Skriniar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, takımının performansına ve tur atlama sürecine dair düşüncelerini paylaştı.
“BİZ İSTEDİĞİMİZİ ELDE ETTİK!”
Skriniar, tur atladıkları için duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Zor bir maç olacağını biliyorduk, bunu bekliyorduk. Rakibimizin önde basmak ve oyunu güçlü oynamak dışında yapacak fazla bir şeyi yoktu, ilk maçta aldığımız avantajdan dolayı. Biz, istediğimizi elde ettik. Tur atladığımız için mutluyuz. Bu tur, bizim için gerçekten çok önemliydi. Şimdi yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
“DAHA İYİ OLACAĞIM”
Skriniar, açıklamalarının devamında ise, “Hep net oynamaya çalıştım. Kendimi sürekli geliştiriyorum. Günbegün daha iyi olacağım. Daha iyisini yapabileceğimi biliyorum, kendimi tanıyorum. Ancak takımın genel performansı, bireysel performanstan çok daha önemli.” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe, bu turdaki başarısıyla birlikte Avrupa’daki serüvenine devam etmenin mutluluğunu yaşıyor. Takımın hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam etmesi bekleniyor.
Kaynak: Sporx
Jose Mourinho Tarihe Geçti: UEFA Avrupa Ligi Başarısı