44,3584$% 0.05
51,5319€% 0.03
59,5556£% 0.13
6.507,42%2,07
4.566,98%2,11
13.045,73%0,89
02:00
Mart 2026 Sayımızla Bahar Ayına Merhaba Diyoruz… İlham Veren Hikâyeler ve Güçlü İsimlerle Dolu Bir Sayımız Sizlerle…
Mart sayımızın kapak sayfalarında, Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Zerhun dizisinin başarılı başrol oyuncuları Cansu Kanlıkaya & Melih Özkaya yer alıyor. Ekranlardaki güçlü performanslarıyla dikkat çeken iki oyuncu, dergimize özel gerçekleştirdiğimiz etkileyici bir çekim ve samimi söyleşiyle bu sayımızda okurlarımızla buluşuyor. Setten hayata, kariyerlerinden gelecek planlarına kadar merak edilen pek çok detayı onların kendi anlatımıyla keşfedeceksiniz.
Bu sayımızda ayın başarı öyküsü bölümümüzde Esra Sönmezer’i ağırlıyoruz. Özellikle Pembe Pijama adlı YouTube projesiyle milyonlara ulaşan ve dikkat çeken izlenme rakamlarına imza atan başarılı oyuncu, dijital dünyadaki yükselişini ve kariyer yolculuğunu tüm samimiyetiyle Evos Angels okurlarıyla paylaşıyor.
Sosyal medyada geniş bir kitleye ulaşan ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Efecin, bu ay “Ayın Fenomeni” köşemizin konuğu. Onun dijital dünyadaki yükseliş hikâyesini dinlerken, gerçekleştirdiğimiz özel çekimle enerjisini ve karakterini daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.
“Ayın Oyuncusu” bölümümüzde ise Gönlümdeki Köln dizisinin başarılı oyuncusu Zeynep Ender İge yer alıyor. Oyunculuğa bakışı, kariyer yolculuğu ve ekran arkasındaki dünyasını anlattığı bu özel röportajda, onun sanat yolculuğunu ve hedeflerini daha yakından keşfedeceksiniz.
Bu ay medya dünyasından önemli bir isim de sayfalarımızda yer alıyor. TRT Avaz ekranlarında yayınlanan 12/8 programının yapımcısı ve sunucusu Derya Uğur Öner, televizyon dünyasındaki deneyimlerini, ekran arkasındaki üretim sürecini ve medya yolculuğunu Evos Angels okurları için anlatıyor. Onun hikâyesi, ekran önündeki başarının ardındaki emeği gözler önüne seriyor.
Ünlü güzellik ve estetik koçu yazarımız Songül Güney, Cildinizin farkında olmadan yaşlandıran 5 alışkanlık ile ilgili bilgi verdi.
Müzik bölümü yazarımız Kadri Karahan, Biraz alternatif biraz arabesk diyor…
Bakmadan Gezme bölümümüzde yazarımız Tuğçe Şen, Dubai seyahatini kaleme aldı.
Kişisel gelişim ve yaşam koçu olan yazarımız Seda Yazmacı Yılmaz, Her şeyi anlamaya çalışmak da bir yorgunluk diyor…
Anne ve bebek bölümü yazarımız Özlem Gökçe, Ramazan Bayramında çocuklarla tatil adlı yazısıyla…
Ferhat Göktaşlar, Berna Tan röportajıyla sizlerle buluşuyor.
Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Uzm. Psk. Tuğana Akyürek, Sürekli güçlü olmak zorunda hissetmek ile ilgili yazısıyla…
Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Doğanın uyanışı hakkında çok özel karelerle sizlerle buluşuyor.
Per Medya ödülleri sahiplerini buldu…
ŞUBAT 2026
Türkiye’nin Net Sıfır Yolculuğunda 500 Milyar Dolarlık Dönüşüm Eşiği
Gelinim Mutfakta 2 Kasım 2026: Çeyrek Altını Tuğba Kazandı
Adıyaman’da Küçük Yusuf’un iyiliği gündem oldu: Yağmurda tekerlekli sandalyedeki arkadaşını unutmadı
Kırma dökme işi bitti: Laminant parke yerine takılacak…
Uzak Şehir’de Alya’nın Nar Aşermesi Cihan’ı Şüphelendiriyor
Galatasaray–Stuttgart Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Türkiye sigara içme oranında dünyada ikinci sırada
2 Kasım 2026 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var?
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın borç açıklaması gündem oldu: “Akrabaya verilmez”
Uzak Şehir 71. Bölüm Bu Akşam Kanal D’de Yayınlanacak mı?